Noi fotografii cu Samsung Galaxy S21 FE, dar prețul ne face fericiți

364
Noi fotografii cu Galaxy S21 FE pretul ne face fericiti
Sursa Foto: via winfuture.de

În ianuarie Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) va ajunge în sfârșit pe piață după luni de zile de dus întors. Acum, cel mai nou model al seriei emblematice Galaxy S21 apare din nou în avans în noi fotografii și arată clar că Samsung marchează un punct așteptat de toți fanii Samsung: un preț atractiv mai presus de toate.

Cu Samsung Galaxy S21 FE am fost bântuiți de diferite zvonuri mai bine de jumătate de an. A fost un fel de joc de – azi îl vedem și nu e – parafrazând pe Eminescu. De fapt, dispozitivul ar fi trebuit să fie pe piață cu mult timp în urmă pentru a oferi seriei S21 încă un impuls în ceea ce privește cifrele de vânzări înainte de sfârșitul anului. Dar, acum nu mai este cale de întoarcere. Telefonul „Fan Edition”, al celei mai recente serii de smartphone-uri de top Samsung va face fanii fericiți, mai ales prin prisma prețului.

Samsung Galaxy S21 FE cu un preț începând de la 650 de euro

Samsung Galaxy S21 FE, un telefon dintr-o serie emblematică, este atât de ieftin din cauză că Samsung a renunțat la sticlă și aluminiu în favoarea plasticului. Materialul folosit este Glasstic, o combinație de diferite materiale plastice. Este un plastic care arată ca sticla, este mai ieftin de produs, dar foarte rezistent. În plus, este mai puțin sensibil la amprente. Și Samsung Galaxy S20 FE are spatele din Galsstic.

Din cauza crizei cipurilor, a priorităților interne și a problemelor de producție la fiecare pas, lansarea a tot fost amânată. Acum S21 FE a apărut la un retailer înainte de lansarea în ianuarie, după ce un număr aproape infinit de materiale de marketing au fost deja distribuite operatorilor de rețea și retailerilor.

Marketingul este știința și arta de a convinge clienții să cumpere. Teoria și practica marketingului sunt justificate prin convingerea conform căreia clienții folosesc un produs/serviciu pentru că au nevoie, sau pentru că aduce un presupus beneficiu.

Avem acum, printre altele, câteva imagini oficiale de marketing de înaltă rezoluție ale telefonului economic Samsung. Acesta are un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) cu rezoluție Full HD. Listarea confirmă, de asemenea, că cel puțin versiunea SM-G990E, are un procesor Samsung Exynos 2100. Este același procesor aflat pe modelele mai mari vândute în Europa și alte zone. Smartphone-ul are 8GB de RAM și 128 sau 256 GB de memorie flash internă.

Există și prețurile specificate, cu echivalentul a puțin sub 660 de euro pentru versiunea de bază, conform WinFuture. Dacă vrei să dublezi memoria flash internă la 256GB, trebuie să plătești puțin mai mult pentru ea. Astfel Samsung Galaxy S21 FE ajunge la echivalentul a 705 euro. Pentru Europa estimăm prețuri de 649 și 699 de euro, în funcție de varianta de stocare pe care o alegeți.