Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”, doar 10.000 de telefoane produse

371
Samsung Galaxy S21 FE o rara avis doar 10000 de telefoane produse
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Înainte ca Samsung să lanseze următoarea serie Galaxy S22, fanii și toți utilizatorii de telefoane mobile așteaptă pe Galaxy S21 FE. Ediția Fan a seriei emblematice Galaxy S21 lansată la începutul acestui an va fi anunțată în curând. Foarte multe detalii despre Samsung Galaxy S21 FE sunt cunoscute, mai lipsește prezența pe rafturi a telefonului.

După mai multe date de lansare zvonite și neonorate de companie, acum Samsung Galaxy S21 FE este foarte apropare de lansare. Avem nevoie doar de confirmarea Samsung și acest lucru se va întâmpla numai după ce compania va face anunțul oficial. Conform ultimelor date, via AndroidCommunity, lansarea va avea loc în trimestrul următor. O informație apărută pe site-ul companiei americane Verizon a sugerat că lansarea este programată pentru luna viitoare. Să sperăm!

Samsung Galaxy S21 FE o „rara avis”

Conform mai multor informații, producția pentru Galaxy S21 FE a început deja luna aceasta. Se crede că telefonul este aproape gata și poate fi anunțat în orice moment. A apărut și un manual de utilizare pentru el, iar printre altele de aici aflăm că viitorul smartphone Fan Edition nu are slot pentru card micro-SD.

La lansare smartphone-ul va avea YouTube Premium oferit gratuit. Printre alte detalii apărute despre acest smartphone Fan Edition am aflat că va fi disponibil în foarte puține locații. Este vorba doar despre SUA și Europa, surprinzător lipsește aici Coreea, patria Samsung. Parcă pentru a confirma acest lucru, acum am aflăm că întradevăr S21 FE va fi o pasăre rară – Rara avis. Au fost produse doar 10.000 de telefoane!

Rara avis sau pasăre rară, este o expresie care provine din Roma Antică, de la Juvenal (c. 60 – 130), „Rara avis in terris nigroque simillima cycno – O pasăre atât de rară pe pământ ca o lebădă neagră”. Pe vremea lui Juvenal lebedele negre nu erau cunoscute.

Samsung Galaxy S21 FE va fi lansat cu Android 11 și One UI 3.1. Se spune că Samsung a produs doar 10.000 de unități din acest smartphone. Cifra ar putea fi puțin confuză, acest număr poate fi doar cel inițial. Nu sunt date verificabile în acest moment, este doar un zvon. Această cifră se poate modifica odată ce Samsung vede că există cerere pentru urmașul lui Samsung Galaxy S20 FE. În același timp, pe fondul crizei continue de cipuri, nu este exclus să rămânem cu acest număr de telefoane.

Este clar că Galaxy S21 FE este aproape gata de a da fața cu realitatea. Recent a fost trecut și în lista Google de dispozitive care acceptă ARCore. Nu ne mai rămâne decât să așteptăm lansarea oficială.