Samsung Galaxy S21 FE confirmat cu procesor Snapdragon 888

456
Samsung Galaxy S21 FE confirmat cu procesor Snapdragon
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Viitorul Samsung Galaxy S21 FE ce va fi lansat în această vară va fi echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888. Acest lucru este diferit de celelalte modele Galaxy S21, care sunt echipate cu Exynos 2100 de la Samsung în Europa.

În această vară, Samsung va prezenta Galaxy S21 Fan Edition – „FE” pentru fanii și prietenii săi, și nu numai. Încet încet, aflăm tot mai multe despre acest model și vom ști totul, în buna tradiție Samsung, până la data lansării. În martie am scris că dispozitivul va fi la vânzare în mai multe culori proaspete. În aprilie am văzut primele fotografii ale modelului Samsung Galaxy S21 FE și am aflat totul despre baterie. Și acum, o apariție pe site-ul de referință Geekbench confirmă alte detalii.

Samsung Galaxy S21 FE cu 6GB de memorie RAM

Astfel aflăm că Samsung Galaxy S21 FE este echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888. Același cip se găsește și în modele Galaxy S21 comercializate în SUA și în alte câteva țări. Totuși, aici  în Europa, dispozitivele rulează pe Exynos 2100 de la Samsung. Cu toate aceasta, Galaxy S21 FE va fi la vânzare și în Europa și bineînțeles în România. Ne amintim că tot așa s-a întâmplat cu Samsung Galaxy S20 FE și seria Galaxy S20.

De asemenea, vedem unul dintre domeniile în care Samsung va economisi bani pentru a face Galaxy S21 FE mai ieftin. Dispozitivul are 6GB de memorie RAM. Seria Galaxy S21 are cel puțin 8GB la bord. Vor fi și alte detalii de genul acesta care vor face din S21 FE ceva mai modest decât celelalte modele S21 și care fac posibil prețul mai mic.

RAM – Random Access Memory sau memorie cu acces aleator. Poate fi accesată aleator, oferind acces direct la orice locație sau adresă a ei, în orice ordine, chiar și la întâmplare. Aplicațiile „standard” folosesc între 130 și 400MB de RAM.

După cum am scris mai sus, mai multe detalii despre Galaxy S21 FE sunt deja cunoscute. Știm că dispozitivul va avea o baterie de 4.500 mAh și o cameră frontală de 32MP. Conform GalaxyClub, este probabil același cameră care poate fi găsit și în Galaxy A52 și A72.

Lansarea lui Galaxy S21 FE este așteptată în august, împreună cu Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Apoi în scut timp va ajunge în magazine. În ceea ce privește culorile, vom avea opțiuni de gri, alb, violet și verde deschis. Există mari șanse ca mai multe culori să ajungă pe piață, dar cel puțin de aceste patru știm deja.