Seria Galaxy S21 a bătut seria Galaxy S20 și S10 la precomenzi în UK

464
Seria Galaxy S21
Sursa Foto: via phonearena.com

Seria Samsung Galaxy S21 este disponibilă pentru cumpărare în întreaga lume, în unele cazuri la prețuri reduse. Cererea pare destul de puternică până acum, iar Samsung UK a confirmat acest lucru. Samsung Galaxy S21 Ultra este modelul preferat din Marea Britanie. Precomenzile pentru seria Galaxy S21 au fost mult mai mari decât pentru seria Galaxy S20 & Galaxy S10 în Marea Britanie.

Într-un comunicat de presă recent, via PhoneArena, Samsung UK a anunțat că precomenzile pentru seria Galaxy S21 au depășit seriile anterioare Galaxy S20 și S10 pentru a stabili un nou record în Marea Britanie. Samsung nu a furnizat cifre exacte, dar a dezvăluit un detaliu important despre modul în care s-au împărțit comenzile. Modelul Samsung Galaxy S21 Ultra a reprezentat peste jumătate din vânzările din Marea Britanie.

Seria Galaxy S21 foarte bine vândută în UK și SUA

Într-o declarație după anunț, Connor Pierce, vicepreședinte Samsung UK și Irlanda, a spus următoarele: „În ultimele douăsprezece luni tehnologia a fost firul vital care a menținut conexiunile noastre. Cererea de inovație este în creștere, iar acest lucru se reflectă în rezultatele de precomenzi pentru seria Galaxy S21”.

Știrea vine la aproximativ cinci luni după ce Samsung a stabilit recordul anterior de precomenzi din Marea Britanie cu seria Galaxy Note 20. Nici atunci nu am avut informații despre modelele luate individual, dar probabil că Note 20 Ultra s-a vândut mai bine. La fel ca în SUA, piața britanică tinde să favorizeze smartphone-urile de ultimă generație. Așadar, interesul puternic pe care Samsung l-a raportat pentru Galaxy S21 Ultra nu este surprinzător. Totuși, analiștii se așteaptă ca Galaxy S21 și Galaxy S21 Ultra să aibă niveluri similare de cerere. Se preconizează că Galaxy S21+ este cel mai puțin popular model din noua serie.

UK – United Kingdom sau Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord. A fost prima țară industrializată din lume și cea mai importantă putere din lume în secolul XIX și începutul secolului XX. UK este șasea cea mai mare economie din lume după produsul intern brut.

Samsung și-a ridicat drastic prețurile anul trecut și a fost puternic criticat pentru că a făcut acest lucru. Anul acesta compania a luat în considerare criticile și a răspuns reducând prețul la seria Galaxy S21. În Marea Britanie, clienții pot cumpăra un Galaxy S21 pentru 769 GBP, în timp ce Galaxy S21 Ultra începe de la 1.149 GBP. Samsung Galaxy S21+ are un preț de 949 GBP. Clienții din SUA, pe de altă parte, vor găsi Galaxy S21 la 799 USD, iar Galaxy S21+ este cu 200 de dolari mai scump. Samsung Galaxy S21 Ultra ajunge la 1.199$.

Design, specificații și camere seria S21

Față de seria Samsung Galaxy S10, seria Galaxy S20 a fost destul de fadă. Astfel Samsung a îmbunătățit seria Galaxy S21, a creat un modul foto Contour Cut care se amestecă în cadru și a ales câteva finisaje mai atrăgătoare. Totul este asociat cu unele dintre cele mai bune specificații de pe piață. Toate modelele au Exynos 2100 în Europa și Snapdragon 888 în SUA și cantități decente de stocare.

În ceea ce privește camerele, Galaxy S21 și S21+ prezintă o cameră principală de 12MP asociată cu una ultra-wide de 12MP și un shooter hibrid 3x cu 64 megapixeli. Galaxy S21 Ultra, pe de altă parte, folosește o cameră principală de 108MP și o cameră ultra-largă de 12MP. Acestea stau alături de două camere cu zoom de 10MP care acceptă zoom optic de 3x și respectiv 10x. Galaxy S21 Ultra are cea mai mare baterie, una masivă de 5.000mAh. Modelele mai mici Galaxy S21 și S21+ utilizează baterii de 4.000mAh și 4.800mAh.