Samsung Galaxy S21 FE: toate detaliile sunt aici!

370
Seria Galaxy S FE
Sursa Foto: via winfuture.de

Epic Fan Power: așa vrea Samsung să facă publicitate noului model Fan Edition din seria Galaxy S21. Samsung Galaxy S21 FE, care era așteptat de luni de zile, este în sfârșit în blocstart. Avem acum datele tehnice complete și detaliate pentru modelul S21 Fan Edition „accesibil”.

Samsung însuși numește pe Galaxy S21 FE o dezvoltare ulterioară a familiei S21, dar dorește să sporească vânzările cu dispozitivul cu puțin timp înainte de lansarea seriei Galaxy S22. Cu un preț recomandat de aproximativ 750 de euro sau mă rog în jurul aceastei cifre, premisele sunt destul de bune, mai ales că prețurile smartphone-urilor Samsung scad rapid.

Două stabilizatoare de imagine la bord pe Samsung Galaxy S21 FE

Conform informațiilor, via WinFuture, Samsung echipează Galaxy S21 FE cu un display „Flat Dymanic AMOLED 2x” de 6,4 inch. Ecranul are o rată de reîmprospătare maximă de 120 herți, este plat și are margini înguste. Cititorul de amprentă se află sub ecran, care are sticlă de protecție Gorilla Glass Victus.

Galaxy S21 FE are procesorul Snapdragon 888 în Europa. Memoria RAM este de 6 / 8GB, în timp ce memoria internă este 128 sau 256GB. Dar, din păcate, nu poate fi extinsă cu un card micro-SD. Sistemul de operare de la bord va fi Android 11 însoțit de interfața Samsung One UI 3.1. Smartphone-ul are practic două sloturi Nano-SIM și suport eSIM. Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0 și NFC sunt, de asemenea, acceptate.

eSIM sau embedded-SIM – modul de identitate al abonatului încorporat. Prima versiune a standardului a fost publicată în martie 2016, a doua versiune în noiembrie 2016. În 2015 Samsung Gear S2 a fost primul dispozitiv cu un eSIM.

Camera frontală de 32MP cu f/ 2,2 este situată sus în centrul afișajului și oferă un câmp vizual de 81°. Dar, impresionante sunt și cele trei camere de la spate pe S21 FE. Camera principală are o rezoluție de 12MP cu f/1,8 și FoV 79°, focalizare automată cu detecție dublă, precum și un stabilizator de imagine. Același lucru este valabil și pentru camera telefoto cu zoom cu rezoluție de 8MP cu diafragma f/2,4 și mărire optică de trei ori. Câmpul vizual al camerei este de 32°. A treia cameră este cu unghi ultra-larg, are 12 MP, diafragma f/2,2, 123 de grade, dar această cameră nu are auto-focus.

Baterie de 4.500mAh cu funcție PowerShare

La bordul lui Samsung Galaxy S21 Fan Edition se află o baterie de 4.500 mAh, care poate fi încărcată rapid folosind un cablu USB Tip-C. În plus, există încărcare wireless cu funcție PowerShare pentru dispozitivele terțe compatibile cu Qi. Acestea trebuie plasate pe spatele telefonului pentru încărcare fără fir. Datorită certificării IP68, carcasa, cadrul din aluminiu și spatele din poli-carbonat este bine protejate împotriva apei.

Smartphone-ul Fan Editon va avea accelerometru, giroscop, senzor geomagnetic, senzor hall, senzor de lumină și senzor de proximitate, printre altele. Samsung DeX, modul Samsung Kids și Samsung Knox nu vor lipsi nici ele. Galaxy S21 FE are dimensiunile 155,7 x 74,5 x 7,9 mm și cântărește 170 de grame. La fel ca modelele precedente din seria Galaxy S21 și acesta va fi livrat fără încărcător în cutie. Este disponibil în culori grafit, măsline, lavandă și alb.

Din punct de vedere al prețului, versiunea de 6 / 128 GB va începe de la 749 de euro, în timp ce versiunea de 8 / 256 GB va costa probabil 819 euro. Este vorba despre prețurile în Europa. Cu toate acestea, informațiile despre preț ar trebui tratate cu prudență, deoarece Samsung se reajustează adesea în ultimul moment.