Samsung Kids pe telefoanele Galaxy este îmbunătățit cu One UI 4.0

509
Samsung Kids pe telefoanele Galaxy este imbunatatit cu One UI 4.0
Sursa Foto: via phonearena.com

Telefoanele noastre inteligente sunt porți către o lume a experiențelor nelimitate. Cu toate acestea, deoarece nu există limite, părinții ar trebui să aibă grijă să își protejeze copiii de conținut care ar putea fi dăunător și trebuie să îi împiedice să acceseze unele fișiere sau site-uri. Acestea sunt doar câteva dintre preocupările care tind să îi împiedice pe părinți să le permită copiilor să folosească dispozitive inteligente. Pentru acest lucru Samsung are Samsung Kids.

Dacă ești părinte, un „gard” care să limiteze accesul copiilor în lumea digitală nelimitată sună tentant. Astfel Samsung Kids este exact lucrul de care ai nevoie, este un lansator de acasă creat doar pentru copii. Aplicația îi împiedică pe copii să fie expuși la servicii externe și îi încurajează să învețe. Acum actualizarea One UI 4.0 ajunge și la Samsung Kids, conform PhoneArena. Actualizarea One UI 4.0 adaugă mai multă siguranță și varietate funcțiilor pe care se bazează familiile în fiecare zi.

Am ajuns într-un punct în care este a doua natură ca aproape toții copiii să aibă un smartphone în mână. Mai mult, copii știu foarte bine cum să utilizeze cele mai noi smartphone-uri! Cu toate acestea, acest lucru vine și cu pericolul înnăscut al dependenței și al suprasolicitarii. Părinții au tot felul de metode pentru a rezolva această problemă, dar și producătorii de telefoane fac eforturi în acest sens.

Modul Samsung Kids actualizat cu One UI 4.0

Un astfel de producător este Samsung cu modul său Samsung Kids, anterior Kids Mode. Funcția a fost creată în 2014, astfel încât părinții să poată avea un control mai bun asupra utilizării telefonului de către copilul lor. Odată cu venirea One UI 4.0, modul Samsung Kids este mai bogat în funcții și mai puternic ca niciodată.

Majoritatea copiilor din Marea Britanie au un smartphone înainte de a împlini 12 ani. Aproximativ 88% dintre copiii de peste 12 ani au propriul telefon. Până la vârsta de 17 ani, doar 4% dintre copii nu au propriul telefon în UK.

Noua versiune Samsung Kids permite părinților să aleagă culoarea de fundal și aplicațiile vor fi prezente pe ecranul de pornire. În plus, există opțiunea de a șterge aplicațiile implicite și de a le pune pe cele pe care părintele le consideră adecvate. Dacă este necesar, conținutul și aplicațiile pot fi ascunse.

Controlul parental a înregistrat, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă. Părinții pot vedea acum cu ușurință cât timp a petrecut copilul lor cu fiecare aplicație în timpul zilei și în ultima lună. În plus, există opțiunea de a stabili un obiectiv de timp pentru fiecare zi și poate fi diferit sau același pe parcursul săptămânii. Este ca la un fel de buget de timp pentru cât timp poate petrece copilul la telefon.

Pentru mai multă distracție, Samsung și-a făcut modul pentru copii mai distractiv, adăugând realitate augmentată (AR) în amestec. Acum există aplicații precum „Studioul meu de artă” și „Teatrul meu AR”. Acestea servesc ca instrumente pentru copii să-și exerseze creativitatea și imaginația. Special pentru copii Samsung a lansat și tableta Galaxy Tab A Kids Edition (2019).

Pentru a ajuta cu tot ce este nou în modul Samsung Kids, Micii Prieteni ai lui Crocro sunt acolo pentru a le prezenta copiilor tot ceea ce se află în platformă printr-o nouă experiență de integrare.