Samsung vrea să oprească informațiile despre Galaxy S21 Ultra placat cu aur

559
Samsung vrea sa oprească informatiile despre Galaxy S21 placat cu aur
Sursa Foto: via letsgodigital.org

Producătorul rus Caviar are intenția de a lansa un smartphone Samsung Galaxy S21 Ultra placat cu aur. Caviar a anunțat cu mare pompă lansarea unei astfel de ediții speciale în urmă cu câteva zile. Acum Samsung a luat măsuri pentru a nu apărea articole cu specificațiile acestui smartphone îmbrăcat în aur.

Diversele site-uri web care au scris detalii despre acest Samsung Galaxy S21 Ultra Gold Limited au trebuit să își șteargă articolele. Oricine caută informații despre noua serie Samsung Galaxy S21 așteptată la mijlocul lunii ianuarie pe internet va găsi rapid ceea ce caută. Până la urmă, practic toate detaliile tehnice au fost făcute publice în prealabil. Sigur mai sunt ceva vrăjitorii făcute la interior, dar le vom afla în 14 ianuarie oficial de la Samsung.

Galaxy S21 Ultra Gold Limited Edition la un preț de 63.000€

Din câte se pare compania Caviar a folosit acest lucru, atenție, pentru a face publicitate în avans pentru variantele sale de lux extrem de scumpe și rafinate ale următorului smartphone de top de la Samsung. Caviar a făcut reclamă lui Samsung Galaxy S21 Ultra Gold Limited Edition, cu o mulțime de aur lipit de el. Compania din Rusia a placat cu aur până acum mai multe modele emblematice Samsung, ultimul fiind Galaxy Note 20 Ultra.

După cum au aflat pe pielea lor colegii noștri de la LetsGoDigital, acest lucru nu a fost pe placul Samsung. Potrivit propriilor informații, aceștia au primit o scrisoare de la șeful companiei rusești Caviar, în care compania solicită ștergerea tuturor informațiilor despre așa-numitul Samsung Galaxy S21 Ultra Limited Edition. Din câte se pare chiar Samsung însuși a trimis o cerere în acest sens.

Caviar a făcut o serie de șapte „telefoane Țar” cu ocazia alegerii lui Vladimir Putin pentru al patrulea mandat de președinte. Cel mai scump model din serie costă 30.400$ și conține simbolurile puterii rusești: Constituția, sigiliul prezidențial și stema.

Samsung nu a dat până acum detalii despre seria S21

Caviar a promovat un model S21 Ultra cu un strat gros de aur care urma să fie vândut cu ~63.000€. Samsung a avertizat furnizorul Caviar să nu facă publicitate unei versiuni modificate a modelului S21 Ultra înainte de lansarea seriei Galaxy S21 pe 14 ianuarie 2021. Intenția companiei rusești de a găsi cumpărători pentru această varianta rafinată nu este deloc surprinzătoare, conform WinFuture. Au fost informații că firma Caviar chiar voia să vândă acest Ultra din aur înainte de lansarea oficială.

Totuși, o surpriză este că acum Caviar a presat reprezentanții presei pentru a șterge datele referitoare la acest smartphone. La urma urmei, Samsung nu a dat niciun detaliu până acum despre caracteristicile și specificațiile noi serii Galaxy S21. Sigur că la ora actuală știm totul despre noile modele și despre Galaxy S21 Ultra. Posibil să mai fie ceva surprize în privința viitoarelor telefoane și Samsung vrea să le păstreze până la final.