Samsung Galaxy S21 Ultra Goldphone – are un kilogram de aur

540
Samsung Galaxy S21 Ultra Goldphone are un kilogram de aur
Sursa Foto: nl.letsgodigital.org

Compania Caviar tocmai a anunțat Goldphone, un smartphone special în ediție limitată care a fost plasat în faimoasa colecție Gold. Această colecție a companiei ruse include și ediția limitată PlayStation 5. Caviar transformă orice model din seria Samsung Galaxy S21 într-un lingou de aur de 24 de karate. Aceste smartphone-uri Samsung Goldphone cu ediție limitată își păstrează valoarea în timp.

Goldphone-ul este îmbogățit cu un kilogram de aur de 24 de carate și are forma unei bare de aur. Seria Samsung Galaxy S21 este utilizată ca bază pentru această creație. Clienții pot alege dintre Samsung S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. Dacă sunteți fan al smartphone-urilor Apple puteți alege și iPhone 12 Pro Max cu o carcasă spate din lingou de aur.

Seria Samsung Galaxy S21 îmbrăcată în aur de Caviar

Spatele smartphone-ului a fost complet revizuit de Caviar. Pentru a transforma un model de Galaxy S21, Galaxy S21+ sau Galaxy S21 Ultra într-o bară de aur, sistemul camerei a fost eliminat. Astfel a rezultat un smartphone frumos rotunjit turnat în 1 kilogram de aur. Specificațiile sunt gravate pe spatele dispozitivului: „Gold Fine 999,9, greutate netă 1000g”.

Goldphone Samsung Galaxy S21 Gold Limited Edition. În mod normal, Caviar folosește aur de 18 karate pentru creațiile sale de smartphone-uri de lux. Acesta este mai practic în viața de zi cu zi și, de asemenea, mai accesibil. Cu toate acestea, Goldphone-ul Samsung este un obiect în care investiți, care își va păstra valoarea de-a lungul anilor. De aceea Caviar a optat pentru aurul de 24 de carate sau aurul pur (99,9% în loc de 75%).

Zăcămintele de aur din România sunt cele mai mari din Europa. De pe teritoriul Romȃniei s-au extras pȃnă în 2012 ~2.200 tone de aur! 700 tone în Antichitate (500 t în perioada romană), 500 t în Evul Mediu, 700 t în Epoca Moderna (până în 1945) și peste 200 tone în perioada contemporană.

Doar șapte Goldphone-uri vor fi produse de Caviar

Sunt produse doar șapte exemplare ale acestui smartphone Goldphone unic în ediție limitată, conform LetsGoDigital. Un număr unic este gravat pe partea din spate a acestui Samsung Galaxy S21 în partea de jos. În acest fel proprietarul să poată vedea exact care este al lui.

Cu un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 169.000 USD, acesta este cel mai scump Samsung Galaxy S21 Ultra pe care îl puteți cumpăra. Clienții pot alege dintre trei variante de memorie: 128GB, 256GB și 512GB. Chiar nu știm dacă mai contează cantitatea de memorie de la bord. Cine cumpără un astfel de telefon trebuie să umble cu gardă de corp. Probabil cu mai multe! Și ne plângem că Samsung Galaxy Z Fold 2 este scump!

Fiecare smartphone Caviar Limited Edition vine într-un ambalaj elegant. Pentru acest Goldphone, Caviar a optat pentru o mică servietă albă de lux cu o blocare combinată. Probabil blindată! Acest lucru subliniază exclusivitatea și valoarea acestui model.

SURSĂLetsgoDigital