Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

721
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze gama de vârf S21, cu vedeta Galaxy S21 ULtra. De fapt, Samsung pare să pregătească Galaxy S21 pentru lansarea în februarie 2021. În special, mai multe informații au susținut că Samsung urmărește o lansare timpurie, dar nu pare să fie cazul. Momentan Samsung nu a confirmat nicio dată de lansare.

Sfârșitul anului se apropie rapid și, odată cu acesta, mai multe informații despre dispozitivelor Samsung Galaxy S21 apar pe piață. Ultimele sunt fotografii cu ramele acestor viitoare modele din seria S21. Acestea evidențiază câteva caracteristici cheie de design ale viitoarelor telefoane Galaxy S21. Imaginile modelelor Galaxy S21 prezintă module de cameră, care sunt puțin diferite de ceea ce avem pe dispozitivele Galaxy S20.

Galaxy S21 Ultra singurul cu ecran cu margini curbate

Samsung și-a schimbat deja modulul de cameră o dată cu seria Note 20. Deci, compania ar putea fi pregătită pentru o altă renovare a designului modulului camerei cu gama Galaxy S21. Se pare că Galaxy S21 Ultra va fi singurul model S21 cu un ecran cu adevărat curbat. Celelalte două modele vor avea ecrane plate. În aceste fotografii marginile curbate se văd foarte bine.

Până acum am mai primit informații că S21+ și S21 vor veni cu un ecran mai plat. Acest lucru se referea la faptul că modelele vor avea un ecran puțin curbat, aproape plat. Acum aflăm că marginile nu vor fi deloc curbate, ecranul va fi plat. În informația, via AndroidHeadlines, se spune că  procesorul Snapdragon 875 fabricat cu tehnologia de 5 nm va alimenta întreaga gamă S21. Cu toate acestea, modelul Snapdragon va fi probabil disponibil numai pentru utilizatorii din SUA, Canada și China. În Europa vom primi Exynos 2100.

Canada a doua cea mai mare țară din lume ca suprafață totală cu 9.984.670 km². Canada este o monarhie constituțională și o democrație parlamentară. Șef al statului este regina Elisabeta a II-a, al cărei reprezentant local este Guvernatorul General al Canadei.

Toate zvonurile din ultimul timp sugerează că Galaxy S21 Ultra ar avea un senzor ISOCELL de 108MP. Dispozitivul va veni și cu tehnologie de focalizare automată cu laser. În plus, capacitatea bateriei de pe Galaxy S21 Ultra va fi de 5.000mAh. Pe Samsung Galaxy S21+ bateria va fi de 4.800mAh și de 4.000mAh pe Galaxy S21.

Vorbind despre Galaxy S21 și S21+, acestea vor păstra mai multe lucruri aflate pe S20 și S20+, inclusiv la camere și dimensiunea afișajului. În plus, scurgerile sugerează că Galaxy S21+ și Galaxy S21 vor avea afișaje de 6,7 inch (17,02 cm) și respectiv 6,2 inch (15,75 cm).