Samsung Galaxy S21+ va fi considerabil mai mare decât S21

638
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Samsung Galaxy S21+ va fi considerabil mai mare decât fratele său, Galaxy S21. Această diferență de dimensiune a fost arătată într-o nouă scurgere de către un cunoscutul tipster, Ice Universe. El a distribuit două imagini pe Twitter, care arată dimensiunile celor două telefoane. Acestea sunt doar desene ale cadrelor celor două dispozitive și ale orificiilor camerei de afișare. Astfel se poate vedea clar diferența de mărime.

Pe baza acestor desene, orificiul camerei de afișare va fi amplasat destul de sus și central. Galaxy S21 va fi mult mai mic decât S21+, deși era de așteptat. Din aceste desene vedem că marginile vor fi destul de mici. Un zvon care a apărut cu ceva timp în urmă, a sugerat că toate telefoanele Galaxy S21 vor avea rame proporționale. Acest lucru este posibil, dar vom vedea.

Schimbări prea puține de design cu seria Galaxy S21

Atât Galaxy S21, cât și S21+ au apărut în fotografii realizate prin CAD, iar de câteva zile am văzut astfel de randări și pentru Samsung Galaxy S21 Ultra. Cele trei dispozitive vor semăna cu seria Galaxy S20, deoarece cele mai mari schimbări vor fi pe spate.

Modulul camerei din spate va fi o extensie a cadrului lateral, ceea ce va crea un design interesant. Vor exista și alte diferențe în ceea ce privește designul, iar aceste dispozitive vor fi încă fabricate din metal și sticlă. Acestea vor include în continuare o gaură în afișaj pentru camera selfie și rame foarte subțiri. Deci, designul general va fi oarecum similar.

O schimbare de design mai semnificativă este așteptată în 2022, cu seria Galaxy S22. Dar până atunci este un drum lung, deci nu putem decât să ghicim, dar vom vedea ce se va întâmpla.

Design este un cuvânt din engleză care înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect ori sistem înainte de a fi făcut. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Seria Samsung Galaxy S21 este acum în prim-plan și pe ea sunt toate reflectoarele în acest moment. Aceste trei dispozitive vor fi lansate mai devreme decât de obicei. Se așteaptă ca toate trei să sosească în ianuarie, o mișcare oarecum surprinzătoare pentru compania Samsung.

Samsung vrea să preia cota de piață a Huawei și să contrabalanseze recenta lansare Apple, conform Android Headlines. Acesta sunt motivele pentru care compania a devansat lansarea seriei Galaxy S21, deoarece dispozitivele Galaxy S se lansează de obicei la sfârșitul lunii februarie.