Samsung Galaxy S22 poate reprezenta jumătate din producția seriei S22

502
Galaxy S22 poate reprezenta jumatate din productia totala a seriei S22
Sursa Foto: @ OnLeaks

Conform ultimelor informații de la Samsung de acasă, compania își pune mari speranțe în modelul de bază din seria S22. Aceasta ar fi o schimbare notabilă față de politica Samsung din ultimii ani. Samsung Galaxy S22 ar reprezenta o proporție mai mare ca producție, comparativ cu modelele de bază din seriile emblematice din anii precedenți.

Se așteaptă ca Samsung să anunțe seria emblematică Galaxy S22 la începutul anului 2022. Deja au apărut multe informații despre această serie, inclusiv fotografii realizate pe calculator de la cunoscutul leaker Steve Hemmerstoffer. Acum, conform AndroidAuthority, care citează site-ul sud-coreean The Elec, aflăm că Samsung Galaxy S22 ar putea fi campionul vânzărilor.

Modelul Samsung Galaxy S22 produs în cantități mai mari

Se așteaptă ca mezinul Samsung Galaxy S22 să reprezinte cel puțin jumătate din toate telefoanele din seria Galaxy S22 produse. Mai precis, sursa spune că Samsung speră ca Galaxy S22 să reprezinte între 50% – 60% din obiectivele sale de vânzări.

De asemenea, modelul Galaxy S22+ ar reprezenta 20% din producția totală a seriei. Pentru șeful seriei, Galaxy S21 Ultra, este alocată între 20 și 30% din producție. „Este pentru prima dată când Samsung a stabilit în mod intenționat un model al seriei pentru a reprezenta peste jumătate din ținta de producție și livrare”, a scris The Elec.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007 și are sediul în New York, SUA. Este cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android și o voce respectabilă din domeniul Android. Oferă știri, recenzii, forumuri de discuții și multe altele.

Conform informațiilor modelul Galaxy S20 a reprezentat anterior 40% din producția seriei Galaxy S20. Modelul „Plus” s-a situat între 40% și 45%, iar Galaxy S20 Ultra a reprezentat între 10% și 15%. Între timp, Modelul de bază Galaxy S21 a reprezentat 40% din producția pentru seria S21. De asemenea, modelul „Plus” și „Ultra” din aceeași serie ar fi reprezentat 30% fiecare.

Aceeași sursă susține că obiectivul de fabricație al Samsung pentru seria S22 este de 20 de milioane de unități. În schimb, s-a spus că Samsung a stabilit o țintă de 30 de milioane de bucăți pentru seria Galaxy S21.

Oricum ar fi, accentul aparent crescut pe Galaxy S22 sugerează că Samsung ar putea fi agresiv în privința noilor prețuri. Galaxy S21 de bază a primit o reducere a prețului de ~200 euro față de Galaxy S20. Deci, există un precedent pentru o reducere a prețurilor.