Samsung Galaxy S22 într-o superbă culoare albastră

542
Samsung Galaxy S22 in culoare albastra
Sursa Foto: letsgodigital.org

Seria Galaxy S22 este tot mai aproape pe zi ce trece. Samsung va anunța trei modele noi în februarie 2022. Pe lângă un model de bază, sunt așteptate un Galaxy S22+ și un Samsung Galaxy S22 Ultra. Se cunosc deja multe despre designul și specificațiile viitorului trio emblematic.

S-au scris multe și despre culori. Cu toate acestea, aceste informații nu par să fie complete încă. De exemplu, se știe de ceva vreme că Galaxy S22 și S22+ vor apărea în culorile negru, alb, verde și roz-auriu. Dar, seria S22 va fi lansată în mai multe culori și acum avem imagini cu o elegantă culoare albastră. Deși probabil că aceasta nu va fi o variantă de culoare care va fi disponibilă în întreaga lume.

Pentru a vă face o idee despre cum va arăta Galaxy S22 / S22+ în albastru, colaboratorul prietenilor noștri de la LetsGoDigital, designerul grafic Snoreyn, a creat o serie de randări 3D în această culoare.

O elegantă culoare albastră pentru Galaxy S22 și Galaxy S22+

Nu este prima dată când Samsung optează pentru un smartphone albastru din seria Galaxy S. De exemplu Galaxy S20 este disponibil în Cloud Blue. Samsung Galaxy S10, de asemenea, a venit într-o elegantă versiune Prism Blue. A apărut și un model albastru al lui Galaxy S21, deși versiunea Phantom Blue este un model lansat pentru Jocurilor Olimpice. O variantă Cloud Navy a fost lansată și pentru Galaxy S20 FE.

Din păcate, nuanța exactă a culorii albastre pentru Galaxy S22 și S22+ este încă necunoscută. Deci s-ar putea ca acest model să fie de fapt puțin mai deschis sau mai întunecat. În opinia noastră, această variantă de albastru strălucitor s-ar potrivi perfect cu noile modele din seria Galaxy S. Culoarea este mai închisă decât Cloud Blue a lui Galaxy S20 și mai deschisă decât Cloud Navy pe Galaxy S20 FE. Ar putea fi și o alternativă pentru cei care aveau ca favorită varianta violet din seria Galaxy S21.

Albastru este clasificată ca o „culoare rece”. Isaac Newton a inclus albastru ca una dintre cele șapte culori ale spectrului vizibil. Ochii albaștri nu conțin nici un pigment albastru! În Estonia, 99% dintre oameni au ochii albaștri.

Probabil una sau mai multe variante de culoare vor apărea în săptămânile următoare pentru noua gamă S22. În ciuda acestui fapt negru/alb/verde/auriu și roz par să devină culorile standard. Cu seria Galaxy S21, Samsung a oferit o serie de culori exclusive pentru modelul „Plus” și Ultra prin intermediul site-ului său web. Nu se știe deocamdată dacă Samsung va face același lucru cu seria Galaxy S22, dar nu este de neconceput.

Prezentând o gamă largă de culori, există întotdeauna o culoare care sigur va atrage doritori. Drept urmare, Samsung alege adesea să lanseze o culoare suplimentară la jumătatea anului, pentru a spori rezultatele vânzărilor.

SURSĂLetsGoDigital