Samsung Galaxy S22 Ultra va apărea și în culoarea verde

376
Samsung Galaxy S22 Ultra va aparea si in culoarea verde
Sursa Foto: @OnLeaks

Încetul cu încetul, se cunosc tot mai multe detalii despre viitoarea serie Galaxy S22. De la procesor la camere și capacitatea bateriei până la primele randări – nu vor mai fi surprize când Samsung va dezvălui oficial dispozitivele la începutul anului 2022. Cu toate acestea, încă învățăm lucruri noi. Samsung Galaxy S22 Ultra va fi lansat în patru culori.

Pe lângă variantele de culoare deja cunoscute, Samsung pregătește o altă culoare pentru Galaxy S22 Ultra. Dispozitivul va apărea în curând și în verde, la fel ca modelele mai mici. Am știut că Samsung Galaxy S22 Ultra va veni în trei culori: negru, alb și roșu închis. Când am scris despre culoarea Burgundy Red am făcut observația că alte culori suplimentare pot apărea pentru modelul Ultra. Această predicție devine acum realitate: conform GalaxyClub, Samsung lucrează și la o versiune verde pentru „Ultra”.

Culoarea verde pentru Samsung Galaxy S22 Ultra

Acest lucru nu este chiar surprinzător. Atât Galaxy S22, cât și Galaxy S22+ vor apărea și în verde, până la urmă. Dacă seria S22 va  avea același tip de verde închis pe care îl cunoaștem de la Galaxy Z Fold 3, nu putem nici exclude, nici confirma.

Nu credem că numai aceste patru variante de culoare vor fi în final pe Samsung Galaxy S22 Ultra. Credem că Samsung va oferi în cele din urmă un spectru de culori mai larg, cu o serie de culori care vor fi disponibile exclusiv în magazinul propriu. Deja vedem asta cu seria Galaxy S21 sau cu Samsung Galaxy Z Flip 3.

În Europa modernă timpurie, verdele era frecvent asociat cu bogăția, bancherii și mica nobilime. Din acest motiv, costumul Monei Lisa de Leonardo da Vinci și băncile din Camera Comunelor a Parlamentului Regatului Unit sunt verzi.

Lista de culori cunoscută până acum arată în prezent astfel:

  • Galaxy S22 și Galaxy S22+: negru, alb, roz-auriu și verde
  • Galaxy S22 Ultra: negru, alb, roșu închis și verde

De asemenea, știm că toate modelele din Europa sunt echipate cu procesorul Exynos 2200. Acesta este cipul mult discutat cu GPU AMD RDNA2. Galaxy S22, S22+ și S22 Ultra au o capacitate a bateriilor de 3.700, 4.500 și, respectiv, 5.000mAh. Primele două modele au o cameră principală de 50MP, una cu unghi larg de 12 MP și una cu teleobiectiv de 10 MP. Acesta din urmă oferă zoom optic 3x.

Samsung Galaxy S22 Ultra va avea o cameră principală de 108MP și una cu unghi larg de 12MP. Există și două camere cu zoom de 10MP – una cu zoom optic de 3x și una cu zoom optic de 10x. În plus, dispozitivul este echipat standard cu un stilou S Pen încorporat, cum au telefoanele Galaxy Note.