Samsung Galaxy S23 FE a fost confirmat de un director Samsung

321
Samsung Galaxy S23 FE a fost confirmat de un director Samsung
Sursa foto: via androidauthority.com

Mediul online a fost invadat în ultimul timp de evenimentul Galaxy Unpacked unde Samsung a lansat noi telefoane pliabile, ceasuri inteligente și tablete premium. Dar, în acest timp au fost extrem de multe informații și despre Samsung Galaxy S23 FE. Acum acest telefon a fost confirmat de un oficial Samsung.

Se pare că nu vom avea mult de așteptat pentru Galaxy S23 FE. Un director Samsung a confirmat că un telefon Galaxy FE este în pregătire. Oficialul Samsung a spus că un anunț despre viitorul telefon Fan Edition va fi făcut „iminent”. Este practic o confirmare că gigantul tech coreean va lansa pe Galaxy S23 Fan Edition.

Galaxy S23 FE va fi anunțat în perioada următoare

Samsung nu a lansat un smartphone Galaxy Fan Edition de la Galaxy S21 FE, în ianuarie 2022. Cu toate acestea, circulă zvonuri că Galaxy S23 FE ar putea debuta mai târziu în acest an. Acum, un reprezentant Samsung a confirmat pentru colegii noștri de la AndroidAuthority, că un smartphone Galaxy FE va fi lansat în curând.

Există un decalaj de dimensiunea unui telefon FE între Galaxy A54 5G și Samsung Galaxy S23, nu-i așa?” A fost întrebat Justin Hume, vicepreședinte de telefonie mobilă pentru Samsung Africa de Sud, într-un interviu. „Da, există un decalaj acolo, chiar acum”, a răspuns directorul Samsung râzând. „Va fi făcut un anunț. Iminent.” Cu alte cuvinte, Galaxy S23 FE (sau cum se va numi) este într-adevăr pe drum. În acest fel am putea vedea o lansare sau confirmarea unei lansări în curând.

Primul transplant de inimă din lume a avut loc în 1967 în Africa de Sud, într-un spital din Cape Town. În Africa de Sud se află a doua cea mai mare fabrică de bere din lume (SABMiller). Aceasta furnizează ~50% din berea vândută în China!

La câte zvonuri au fost până acum despre acest telefon, chiar dacă neconfirmate de Samsung, avem deja o idee despre cum va arăta acesta. Au fost inclusiv randări cu viitorul Fan Edition Galaxy S23.

Scurgerile de informații indică, de asemenea, că viitorul model FE are un procesor Exynos 2200, deși un zvon mai recent indică unul Snapdragon 8 Gen 1 pentru unele regiuni. Alte specificații aparente includ 8GB de RAM, 128GB sau 256GB de stocare, o baterie de 4.500 mAh cu încărcare prin cablu de 25W și trei camere la spate cu una principală de 50MP.