Samsung Galaxy S23 FE – posibilă lansare în toamna acestui an

538
Samsung Galaxy S23 FE
Sursa foto: galaxyclub.nl

Samsung a sărit peste Galaxy S22 FE, chiar dacă au fost mai multe zvonuri despre o eventuală apariție a acestuia. Dar, compania ar putea alege să lanseze un Samsung Galaxy S23 FE mai târziu în acest an, potrivit presei coreene. Acest lucru ar semna marea revenire a acestui model, care fusese uitat în 2022. Dacă Samsung va lansa un Galaxy S23 FE, telefonul are toate șansele să devină regele pieței superioare mid-range.

În urmă cu mai bine de un an – și mai târziu decât se aștepta – Samsung a lansat Galaxy S21 FE în Europa. După un început oarecum șovăitor, acel dispozitiv s-a dovedit a se vinde foarte bine. Cu toate acestea, o ediție Fan a Galaxy S22 nu a fost niciodată programată. Și astfel apare întrebarea: vom vedea anul acesta un Samsung Galaxy S23 Fan Edition?

Potrivit colegilor noștri de la GalaxyClub, care citează surse sud-coreene, Galaxy S23 FE va fi lansat în acest an. Viitorul telefon Fan Edition al seriei Galaxy S23 ar trebui apoi să apară pe piață în a doua jumătate a acestui an. Site-ul nu are detalii despre specificațiile lui Samsung Galaxy S23 FE, dar adaugă că se pare că nu va exista un Samsung Galaxy A74, care ar fi fost succesorul din acest an al Galaxy A73.

Samsung Galaxy S23 FE posibil o apariție în toamnă

Se pare că aceste două lucruri sunt legate, deoarece atât seria FE, cât și seria A7 sunt telefoane de gamă medie superioară. În acest fel dacă Samsung va lansa ambele modele, Galaxy S23 FE și Galaxy A74, riscă să încurce vânzările celor două telefoane. Astfel, dacă nu există Galaxy A74, atunci Galaxy S23 FE va avea mai mulți cumpărători care să cheltuie aproximativ 700 – 750 de euro.

Moneda de 2€ are diametrul de 25,75 mm, o grosime de 2,20 mm și o greutate de 8,50 grame. Este confecționată la interior din nichel-bronz și exteriorul din aliaj de cupru-nichel. Toate monedele euro au 12 stele în designul lor.

Datele despre acest Samsung Galaxy S23 FE sunt extrem de rare până acum. Cel mai clar indiciu este că Samsung nu pare să lanseze un Galaxy A74 în 2023. Adăugați la asta prețurile mai mari ale seriei Galaxy S23 și vedeți un decalaj în portofoliul Samsung exact unde ar avea loc un Galaxy S23 FE. Acesta ar fi un smartphone high-end cu un preț în jur de șapte sute de euro.

Până acum nu au fost indicii că Samsung are în lucru sau testează un telefon FE a seriei Galaxy S23. Și asta, deși de mult a fost clar că sud-coreenii lucrează într-adevăr la noi modele Fold și Flip. Acestea sunt dispozitive care, dacă știrile de astăzi sunt corecte, apar cam în același timp. În acest moment este clar că va exista o „distanță” considerabilă între Galaxy A54 – care va costa în jur de 500 euro – și Galaxy S23 – care începe de la 949 de euro. Dacă Samsung Galaxy S23 FE vine într-adevăr, nu va trece mult până să apară indicii concrete.