Și totuși Samsung Galaxy S24 FE poate fi lansat în vară!

47
Samsung Galaxy S24 FE
Sursă foto: SammyFans

Modele Samsung Galaxy Fan Edition sunt foarte apreciate de cumpărători pentru că oferi caracteristici emblematice la preț mai mic. Acum avem vești bune pentru amatorii unor astfel de telefoane. Sunt informații că Samsung intenționează să lanseze modelul Galaxy S24 FE în vara acestui an.

Zvonuri recente au susținut că nu va exista niciun telefon Fan Editon al seriei Galaxy S24 în acest an. Cu toate acestea, acel zvon se dovedește a fi neadevărat, deoarece o sursă media de încredere confirmă sosirea unui telefon Fan Edition aferent seriei Galaxy S24. Potrivit SammyFans, care citează site-ul tech sud-coreean TheElec vom primi un Samsung Galaxy S24 FE în vara lui 2024.

Se pare că Samsung nu este dispus să renunțe la un nou model Galaxy S24 FE după ce au fost zvonuri pro și contra în această privință. O companie care produce unele componentele de afișare pentru viitorul Galaxy S24 FE, spune că a început deja producția în masă pentru componentele pe care le furnizează, înainte de lansarea în vară a modelului.

Samsung va primi circuitele integrate ale ecranului pentru viitorul smartphone FE de la AnaPass și Stemco, două companii sud-coreene. Circuitele integrate din ecran sunt responsabile pentru colaborarea dinte interfață și procesor. Este o componentă crucială pe care o are fiecare smartphone. AnaPass va furniza DDI pentru ecranele OLED aflate pe Galaxy S24 FE. AnaPass a început producția în masă a acestor componente și se pare că Samsung intenționează să producă “milioane de unități” de S24 FE.

Tehnologia CoF (chip-on-film) este utilizată în principal pentru afișaje de dimensiuni medii și mari. Această tehnologie duce la o durabilitate termică și fiabilitate mai mare datorită unei mai bune distribuții a căldurii.

În cele din urmă, Samsung Display va produce ecranele OLED pentru Galaxy S24 FE, care vor include CoF (chip-on-film) de la Stemco și TED de la AnaPass. Este de așteptat ca ramele din jurul OLED-ului să fie subțiri în comparație cu Galaxy S23 FE.

Samsung Galaxy S23 FE are procesoare emblematice, dar puțin mai vechi, Exynos 2200 și Snapdragon 8 Gen 1. Între timp, ne așteptăm ca Galaxy S24 FE să fie echipat cu Exynos 2400 și Snapdragon 8 Gen 3. Galaxy S23 FE a primit un upgrade semnificativ al camerei, o cameră principale de 5 MP. Cu toate acestea, ne așteptăm la o actualizare important a ecranului, un ecran OLED mai luminos și mai eficient, precum cele aflate pe Galaxy S24 și Galaxy S24+.