Samsung lucrează la Galaxy S25 Ultra (SM-S938U)

76
Samsung.Galaxy-S25-Ultra
Sursă foto: Notebookcheck

Acum toate atenția este îndreptată spre Galaxy Unpacked de la Paris, următorul mare eveniment Samsung. Totuși, în culise, Samsung mai are și alte treburi. După succesul incredibil cu seria Galaxy S24 condimentată cu Galaxy AI, Samsung pregătește încă de pe acum seria Galaxy S25. Acum am aflat numărul de model la Galaxy S25 Ultra, este SM-S938U).

Seria Galaxy S25 va fi lansată abia la începutul anului viitor, dar AndroidHeadlines a descoperit câteva informații care confirmă că Samsung lucrează oficial la viitoarea serie Galaxy S25. Colegii noștrii de la site-ul amintit mai sus au găsit Galaxy S25 Ultra în baza de date IMEI cu numărul de model „SM-S938U”. Galaxy S24 Ultra anterior avea numărul de model „SM-S928U”. „U” din numărul modelului arată că acest telefon va fi disponibil pe piața din SUA.

Sursă foto: AndroidHeadlines

Deocamdată avem doar acest număr de model. Cu toate acestea, știm că S25 Ultra nu se va limita la piața din SUA și va fi disponibil și în alte regiuni. Acest lucru sugerează că Samsung își continuă strategia de extindere a următorului său flagship, seria Galaxy S25, pe piețele internaționale.

Nu avem specificații detaliate despre S25 Ultra. Cu toate acestea, putem face câteva predicții pentru Galaxy S25 Ultra pe baza modelelor anterioare. Diferențele de procesor care variază în funcție de regiune vor exista și pentru seria Galaxy S25, potrivit Notebookcheck. Deci, Galaxy S25 Ultra poate fi alimentat de procesorul Snapdragon 8 Gen 4 For Galaxy pe piața din SUA. În unele țări din lume, Samsung poate lansa noua serie Galaxy S25 cu Exynos 2500.

Economia SUA este cea mai mare din lume după PIB nominal. Este, de asemenea, a doua ca mărime după paritatea puterii de cumpărare, după China. SUA a reprezentat 26% din economia globală în 2023.

De asemenea, conform unor informații publicate de Ice Universe, seria Galaxy S25 ar putea veni cu un upgrade semnificativ în domeniul foto. Se presupune că S25 Ultra va avea o configurație cu patru camere. Ne așteptăm la o cameră principală de 200MP, una unghi ultra-larg de 50MP, una cu teleobiectiv de 50MP cu zoom optic de 3x și un super teleobiectiv de 50MP cu zoom optic de 5x. Încântător!

Nu există încă informații exacte despre lansarea oficială și prețul Galaxy S25 Ultra. Totuși, evenimentul Galaxy Unpacked din 2024 a avut loc pe 17 ianuarie. Evenimentul Unpacked de anul viitor ar putea avea loc la o dată similară sau în jurul aceleași date.