După patru ani de la lansare Galaxy S6 primește actualizări de securitate!

997

Vedem acum ce înseamnă un smartphone Samsung excelent. Samsung Galaxy S6 a fost lansat în martie 2015 alături de Galaxy S6 Edge și puțin mai târziu Galaxy S6 Edge+. După aproape șase ani de la lansare Samsung nu uită de această extraordinară serie. Samsung Galaxy S6 primește acum actualizările de securitate pe luna ianuarie, potrivit SamMobile.

Samsung tocmai a lansat patch-urile de securitate din ianuarie 2019 pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge. Astfel gigantul tech continuă să susțină primele sale smartphone-uri din metal și sticlă, după patru ani de la lansare. Actualizarea a fost lansată inițial în Emiratele Arabe Unite. Vine cu versiunea de software G920FXXU6ESA1 pentru Galaxy S6 și G925FXXU6ESA1 pentru Galaxy S6 Edge.

Compania Samsung foarte activă cu patch-urile de securitate în ultimul timp

Ultima actualizare pentru seria Galaxy S6 a fost lansată în noiembrie anul trecut. Samsung nu pare să se grăbească să oprească actualizările regulate pentru această serie prea curând. Și, acest lucru, pentru satisfacția miilor de fani care sunt încă foarte mulțumiți de aceste smartphone-uri.

Seria Samsung Galaxy S6 nu este în prezent inclusă în niciun program de actualizare, nici trimestrial măcar. Deci nu poate fi decât impresionant să vedem suportul de securitate pe care Samsung îl oferă acestei serii.

Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge și S6 Edge+ au fost primele primele dispozitive Samsung care au inclus sistemul mobil de plată Samsung Pay. În prima lună de vânzări, peste 6 milioane de bucăți din Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge au fost vândute consumatorilor la nivel global!

Acest lucru este ceva care poate deveni mai frecvent în lunile următoare, așa cum sugera Samsung prin mutarea lui Galaxy A5 (2016) într-un program trimestrial, în loc să îl elimine din lista de dispozitive eligibile pentru actualizări de securitate. Aceasta este o veste bună pentru Galaxy S7 și alte telefoane mai recente, cum ar fi Samsung Galaxy S9. Încă sperăm că Samsung va trece și la lansarea a trei upgrade-uri majore ale sistemelor de operare pentru telefoanele sale emblematice. Până acum chiar și telefoanele din seria Galaxy S au primit doar două actualizări majore Android.

Suntem siguri că această actualizare de securitate pentru Galaxy S6 și Galaxy S6 Edge din Emiratele Arabe Unite o vom regăsi și în alte zone. Ne gândim bineînțeles la România. Nu știm momentan când va ajunge și la noi. Dar dacă a început deja în zona golfului, se va extinde în curând la nivel global.