Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8 + au primit certificarea FCC

1358

Evenimentul de prezentare a lui Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ de la sfârșitul acestei luni din 29 martie, se apropie rapid și cele două telefoane de la Samsung au primit certificarea FCC din SUA.

Ca de obicei înregistrările de la FCC (Comisia Federală de Telecomunicații), nu ne spun prea multe despre specificațiile celor două dispozitive, dar confirmă numerele de model ale celor două terminale, Galaxy S8 și Galaxy S8+, care urmează să fie vândute în Statele Unite.

În conformitate cu documentele prezentate de FCC, Samsung Galaxy S8 va fi oferit în trei variante în SUA – SM-G950U, SM-G950U1 și SM-G950W. Samsung Galaxy S8+ pe de altă parte, va fi de asemenea disponibil tot în trei variante – SM-G955U, SM-G955U1 și SM-G955W. Toate variantele, în conformitate cu FCC, suportă încărcare fără fir. Acest lucru nu este o informație nouă desigur, scurgerile de informații anterioare au confirmat faptul că viitoarele Samsung pilot vor avea întradevăr încărcare fără fir, similar cu predecesorii lor.

 FCC – Comisia Federală de Comunicații, este o agenție independentă a guvernului Statelor Unite ale Americii, creată de Congresul SUA, a fost aprobată de președintele Franklin D. Roosevelt, la 19 iunie, 1934, pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, prin satelit și cablu. Roosevelt fost cel de-al treizeci și doilea președinte al Statelor Unite ale Americii (1933 – 1945). 

Samsung Galaxy S8 va avea o diagonală a ecranului de 5.8 inch QHD, Super AMOLED, afișaj curbat, cu un design cu rame reduse la minimum.

Galaxy S8+, pe de altă parte, va avea un ecran mai mare, 6.2 inch QHD, Super AMOLED, display curbat, și același design aproape fără rame.

Samsung a mutat scanerul de amprentă pe partea din spate a celor două telefoane, în scopul de a minimiza rama de jos din partea din față.

Samsung a renunțat la butonul de start fizic din partea din față, care în cazul telefoanelor precedente includea și senzorul de amprentă digitală.

În ceea ce privește specificațiile, Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ vor fi alimentate de Qualcomm Snapdragon SoC 835 Octa-Core, în SUA.

Pe piețele internaționale duo-ul Samsung S8 va fi propulsat de Exynos 9 seria 8895 SoC.

Restul specificațiilor includ 4GB de memorie RAM LPDDR4, 64GB extensibilă, UFS 2.0 de stocare internă, camera video spate 12MP, camera foto cu autofocus pentru selfie 8MP. AKG Harman pe partea de audio, încărcare fără fir, scanner iris, port USB tip C, și în partea posterioară un scanner de amprente digitale.

Ultimul zvon afirmă că va avea și un senzor de recunoaștere facială.

Din punct de vedere al software-ului, duo-ul Samsung va rula pe Android 7.0 Nougat, ca sistem de operare din cutie.

VIAAndroid.gs