Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Zvonurile spun că firma Samsung Electronics este pregătită să-și extindă caracteristicile camerei pentru a filma cu încetinitorul, pentru viitorul telefon mobil Samsung Galaxy S9.

Din aceeași sursă se sugerează că telefonul poate veni cu o cameră capabilă de a filma cu 1000 de cadre pe secundă pentru a putea înregistra imagini de ultimă generație și de înaltă calitate.

Site-ul tehnic coreean ETNews, citează surse din industrie care declară că gigantul high-tech este pregătit să înceapă producția pentru această nouă cameră. Dacă ceea ce susține site-ul media coreean ETNews se dovedește a fi adevărat, producția în masă a noii camere Samsung ar putea începe în noiembrie. Este destul de devreme și acest lucru poate permite producătorului sud-coreean să includă această cameră în Galaxy S9. Lansarea lui Galaxy S9 este prevăzută a fi cândva în primăvara anului viitor.

Informațiile nu dau nici un fel de detaliu suplimentar dacă Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S9 Plus vor avea o cameră cu senzor dual.

Samsung poate construi noua sa cameră într-un mod similar cu modul în care Sony a creat un shooter incredibil pe Xperia XZ Premium, care poate filma cu până la 960 de cadre pe secundă.

Sony Corporation este un conglomerat japonez multinațional fondat în 1946, are sediul în Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincilea conglomerat media din lume, cu venituri anuale de aproximativ 80 de miliarde $. Numele Sony este derivat din sonus, cuvântul latin pentru „sunet”. Sony are aproximativ 125.500 de angajați în toată lumea.

Sony a brevetat un design cu trei straturi la camera foto, de aceea Samsung va merge pe două straturi, pentru a putea face acest lucru posibil.

Samsung va folosi un proces diferit de producție, pentru a evita încălcarea brevetului depus de Sony pentru acest tip de cameră. Dar acest proces de producție ar putea fi mai scump și mai dificil.

Samsung utilizează senzori foto Sony în jumătate din telefoanele sale, inclusiv în modelele americane, dar senzori proprii pentru piața sud-coreeană.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate, însă Samsung va face cu siguranță pași mari în această direcție.

Acum nu putem fi siguri dacă acest zvon este exact și nici nu ne așteptăm ca Samsung să anunțe pe Galaxy S9 până la începutul anului 2018. Toate informațiile și zvonurile dau ca probabilă o lansarea a telefonului în martie anul viitor.

Dacă Samsung reușește să introducă această cameră cu filmare lentă pe Galaxy S9, va învinge cu siguranță Galaxy S8 și pe recentul Galaxy Note 8, deasemenea și pe toate cele trei noi telefoane Apple – inclusiv iPhone-ul X. Poate chiar să aibă șansa de a bate pe Sony, firma care a introdus pentru prima dată acest tip de cameră.

SourceEtNews

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...