Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Zvonurile spun că firma Samsung Electronics este pregătită să-și extindă caracteristicile camerei pentru a filma cu încetinitorul, pentru viitorul telefon mobil Samsung Galaxy S9.

Din aceeași sursă se sugerează că telefonul poate veni cu o cameră capabilă de a filma cu 1000 de cadre pe secundă pentru a putea înregistra imagini de ultimă generație și de înaltă calitate.

Site-ul tehnic coreean ETNews, citează surse din industrie care declară că gigantul high-tech este pregătit să înceapă producția pentru această nouă cameră. Dacă ceea ce susține site-ul media coreean ETNews se dovedește a fi adevărat, producția în masă a noii camere Samsung ar putea începe în noiembrie. Este destul de devreme și acest lucru poate permite producătorului sud-coreean să includă această cameră în Galaxy S9. Lansarea lui Galaxy S9 este prevăzută a fi cândva în primăvara anului viitor.

Informațiile nu dau nici un fel de detaliu suplimentar dacă Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S9 Plus vor avea o cameră cu senzor dual.

Samsung poate construi noua sa cameră într-un mod similar cu modul în care Sony a creat un shooter incredibil pe Xperia XZ Premium, care poate filma cu până la 960 de cadre pe secundă.

Sony Corporation este un conglomerat japonez multinațional fondat în 1946, are sediul în Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincilea conglomerat media din lume, cu venituri anuale de aproximativ 80 de miliarde $. Numele Sony este derivat din sonus, cuvântul latin pentru „sunet”. Sony are aproximativ 125.500 de angajați în toată lumea.

Sony a brevetat un design cu trei straturi la camera foto, de aceea Samsung va merge pe două straturi, pentru a putea face acest lucru posibil.

Samsung va folosi un proces diferit de producție, pentru a evita încălcarea brevetului depus de Sony pentru acest tip de cameră. Dar acest proces de producție ar putea fi mai scump și mai dificil.

Samsung utilizează senzori foto Sony în jumătate din telefoanele sale, inclusiv în modelele americane, dar senzori proprii pentru piața sud-coreeană.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate, însă Samsung va face cu siguranță pași mari în această direcție.

Acum nu putem fi siguri dacă acest zvon este exact și nici nu ne așteptăm ca Samsung să anunțe pe Galaxy S9 până la începutul anului 2018. Toate informațiile și zvonurile dau ca probabilă o lansarea a telefonului în martie anul viitor.

Dacă Samsung reușește să introducă această cameră cu filmare lentă pe Galaxy S9, va învinge cu siguranță Galaxy S8 și pe recentul Galaxy Note 8, deasemenea și pe toate cele trei noi telefoane Apple – inclusiv iPhone-ul X. Poate chiar să aibă șansa de a bate pe Sony, firma care a introdus pentru prima dată acest tip de cameră.

SourceEtNews

Stiri

Samsung și Maison Kitsuné au lansat ediții speciale Galaxy Watch 4 și Buds 2

Logo-ul Fox și stilul jucăuș semnate de Maison Kitsuné, casa de modă franceză, prind viață pe o linie personalizată a celor mai...

Noi funcții pe seria Galaxy Watch 4: Fall Detection și nou control prin gesturi

Construită pentru următoarea eră a experienței smartwatch-urilor, seria Galaxy Watch 4 este cea mai recentă linie de smartwatch-uri Galaxy cu o suită...

Galaxy Z Fold 2: actualizarea de securitate din octombrie 2021 lansată

Patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 ajunge la tot mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy. Ieri gigantul tech sud-coreean a lansat noua...

JBL a împlinit 75 de ani: un brand care a făcut istorie

Printre aniversările acestui 2021 merită menționat și cei 75 de ani ai lui companiei JBL. La mulți ani! Brandul american, născut în...

Virgin Media O2 UK testează echipamente de rețea Samsung 4G și 5G

Samsung a anunțat o înțelegere pentru furnizarea de echipamente de rețea compatibile Open RAN pentru testele 4G și 5G efectuate de Virgin...

Galaxy A52s primește actualizarea de securitate din octombrie

Samsung a început să lanseze patch-ul de securitate Android din octombrie 2021 pentru Galaxy A52s. Mid-rangerul oferă, fără îndoială, cel mai bun...

Samsung SDI se asociază cu Stellantis pentru o fabrică de baterii în SUA

Samsung SDI a semnat un acord cu Stellantis pentru a forma o societate mixtă, pentru a construi o fabrică de baterii pentru...