Acasă Stiri Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Samsung Galaxy S9 poate fi capabil să filmeze cu încetinitorul

Zvonurile spun că firma Samsung Electronics este pregătită să-și extindă caracteristicile camerei pentru a filma cu încetinitorul, pentru viitorul telefon mobil Samsung Galaxy S9.

Din aceeași sursă se sugerează că telefonul poate veni cu o cameră capabilă de a filma cu 1000 de cadre pe secundă pentru a putea înregistra imagini de ultimă generație și de înaltă calitate.

Site-ul tehnic coreean ETNews, citează surse din industrie care declară că gigantul high-tech este pregătit să înceapă producția pentru această nouă cameră. Dacă ceea ce susține site-ul media coreean ETNews se dovedește a fi adevărat, producția în masă a noii camere Samsung ar putea începe în noiembrie. Este destul de devreme și acest lucru poate permite producătorului sud-coreean să includă această cameră în Galaxy S9. Lansarea lui Galaxy S9 este prevăzută a fi cândva în primăvara anului viitor.

Informațiile nu dau nici un fel de detaliu suplimentar dacă Samsung Galaxy S9 sau Galaxy S9 Plus vor avea o cameră cu senzor dual.

Samsung poate construi noua sa cameră într-un mod similar cu modul în care Sony a creat un shooter incredibil pe Xperia XZ Premium, care poate filma cu până la 960 de cadre pe secundă.

Sony Corporation este un conglomerat japonez multinațional fondat în 1946, are sediul în Tokio, Japonia, fiind după mărime al cincilea conglomerat media din lume, cu venituri anuale de aproximativ 80 de miliarde $. Numele Sony este derivat din sonus, cuvântul latin pentru „sunet”. Sony are aproximativ 125.500 de angajați în toată lumea.

Sony a brevetat un design cu trei straturi la camera foto, de aceea Samsung va merge pe două straturi, pentru a putea face acest lucru posibil.

Samsung va folosi un proces diferit de producție, pentru a evita încălcarea brevetului depus de Sony pentru acest tip de cameră. Dar acest proces de producție ar putea fi mai scump și mai dificil.

Samsung utilizează senzori foto Sony în jumătate din telefoanele sale, inclusiv în modelele americane, dar senzori proprii pentru piața sud-coreeană.

Va trebui să așteptăm și să vedem dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate, însă Samsung va face cu siguranță pași mari în această direcție.

Acum nu putem fi siguri dacă acest zvon este exact și nici nu ne așteptăm ca Samsung să anunțe pe Galaxy S9 până la începutul anului 2018. Toate informațiile și zvonurile dau ca probabilă o lansarea a telefonului în martie anul viitor.

Dacă Samsung reușește să introducă această cameră cu filmare lentă pe Galaxy S9, va învinge cu siguranță Galaxy S8 și pe recentul Galaxy Note 8, deasemenea și pe toate cele trei noi telefoane Apple – inclusiv iPhone-ul X. Poate chiar să aibă șansa de a bate pe Sony, firma care a introdus pentru prima dată acest tip de cameră.

SourceEtNews

Stiri

Samsung are o cotă de piață enormă pe piața globală TV în Q3 2020

Samsung Electronics Co. a rămas cel mai mare furnizor de televizoare din lume în Q3 2020. Informația a fost făcută publică de...

Samsung exportă din India de 20 de ori mai multe telefoane decât Xiaomi

Marea majoritate a telefoanelor mobile care au fost exportate din India în trimestrului trei 2020 au fost realizate de Samsung. Companiile de...

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen va fi lansat în iunie 2021

Ultimele zvonuri afirmă că Samsung va lansa următorul smartphone cu ecran pliabil în iunie 2021. Botezat cu numele Galaxy Z Fold 3,...

Samsung Galaxy S21 Ultra singurul model din serie cu ecran curbat

Samsung este un brand care începe anul cu lansarea dispozitivelor sale din seria Galaxy S. Anul viitor, compania este pregătită să-și lanseze...

Serviciul Samsung TV Plus disponibil pe mai multe telefoane Galaxy

Compania sud-coreeană a introdus serviciul său gratuit Samsung TV Plus în 2015. Dar acesta a început să capete o importanță tot mai...

Câteva sfaturi despre cum trebuie păstrat smartphone-ul curat

Spălarea minuțioasă a mâinilor și alte practici igienice au devenit aspecte cheie ale vieții noastre de zi cu zi. La fel menținerea...

iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra: Care este cel mai bun?

Smartphone-uri de excepție sunt destul de puține pe piață, în mare parte și din cauza prețului mare. Recent am primit un nou...