Samsung Galaxy SmartTag 2: găsește ușor lucrurile valoroase pentru tine

166
Samsung Galaxy SmartTag 2
Sursa foto : Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics lansează la nivel global noul Galaxy SmartTag 2. Brelocul Samsung Galaxy SmartTag 2 va aduce îmbunătățiri semnificative gamei Galaxy SmartTag, oferind utilizatorilor modalități noi de a-și păstra obiectele de valoare sub observație. Actualizările la design și utilizabilitate extind și mai mult posibilitățile de utilizare ale dispozitivului.

„Suntem mereu în căutarea modurilor de a face viața oamenilor mai ușoară, prin intermediul inovațiilor de vârf Samsung. Cu Galaxy SmartTag 2, ne asigurăm că utilizatorii de Samsung Galaxy își pot găsi obiectele într-un mod simplu și intuitiv. Prin îmbunătățiri în experiența de găsire și o durată de viață mai lungă a bateriei, Galaxy SmartTag 2 oferă utilizatorilor mai multă liniște, pe o perioadă mai lungă și într-o varietate mai mare de situații”. A declarat Jaeyeon Jung, Vicepreședinte Executiv și Șef al SmartThings, Device Platform Center la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom.

Samsung Galaxy SmartTag 2, găsirea obiectelor pierdute mai ușoară ca niciodată

Noul Lost Mode al brelocului Samsung Galaxy SmartTag 2 permite utilizatorilor să introducă informații de contact prin intermediul unui mesaj. Apoi, oricine descoperă un obiect cu un Galaxy SmartTag 2 atașat poate utiliza smartphone-ul pentru a scana eticheta și a vedea mesajul și informațiile de contact ale proprietarilor. Un Galaxy SmartTag 2 atașat unui animal de companie înseamnă că numărul de telefon al proprietarului este întotdeauna disponibil, în eventualitatea în care animalul de companie s-ar putea rătăci. Modul pierdut funcționează cu orice dispozitiv mobil cu cititor NFC și browser web.

Samsung Galaxy SmartTag 2 oferă și funcția Compass View ce îmbunătățește experiența utilizatorului prin furnizarea de săgeți care arată direcția și distanța până la Galaxy SmartTag 2 în raport cu utilizatorul. Această modalitate este disponibilă pe orice smartphone Galaxy cu suport UWB, cum ar fi Galaxy S23 Ultra.

Aplicația Samsung SmartThings Find a fost, de asemenea, actualizată. Astfel noile Galaxy SmartTags înregistrate instalează acum un shortcut către aplicație pe smartphone-ul utilizatorului, permițându-le acestora să lanseze SmartThings Find mai rapid. În plus, aplicația prezintă acum o vedere pe întreg ecran a hărții și o interfață intuitivă, facilitând și mai mult experiența utilizatorului. În final, atunci când se face trecerea la un alt smartphone Galaxy, SmartTag 2 se resincronizează automat cu noul dispozitiv Galaxy folosind contul Samsung al utilizatorului.

Durată mare a bateriei pe Samsung Galaxy SmartTag 2 și certificare IP67

Utilizatorii pot acum să se bucure de Samsung Galaxy SmartTag 2 pentru o perioadă mai lungă cu noul Mod Economisire Energie, disponibil împreună cu o versiune îmbunătățită a Modului Normal. Pentru cei care depind de SmartTag pentru a urmări constant obiecte, Modul Economisire Energie reprezintă opțiunea perfectă pentru a menține durata de viață a bateriei, asigurându-se în același timp că pot ține obiectele sub observație. Cu Modul Economisire Energie, bateria Galaxy SmartTag 2 acum durează până la 700 de zile. Este de două ori mai mult decât modelele anterioare de Galaxy SmartTag. În Modul Normal, durata de viață a bateriei este 500 de zile, o creștere de 50% față de modelele anterioare. Cu posibilitatea de a comuta între cele două moduri, utilizatorii pot urmări obiectele valoroase – de la chei auto la biciclete – pentru o perioadă mai lungă.

Dimensiunile compacte și designul în formă de inel al noului tracker au fost concepute pentru a oferi o experiență facilă de utilizare. Bucla metalică generoasă îmbunătățește durabilitatea produsului prin utilizarea metalului în partea interioară a inelului. Astfel oferă o rezistență sporită care permite suportul de accesorii precum clipsuri și brelocuri. Aceste accesorii pot fi, de asemenea, atașate la genți și bagaje.

Durabilitatea Galaxy SmartTag 2 a fost îmbunătățită, obținând o clasificare IP67 pentru rezistența la apă și praf. Aceasta permite utilizatorilor să-și urmărească obiectele chiar și în medii mai dificile sau în timpul călătoriilor în aer liber. Pentru cei care au animale de companie, nu există motive de îngrijorare în legătură cu uzura zilnică a dispozitivului, fie că este expus la apa din bolurile animalelor sau în timpul sesiunilor de joacă în aer liber.

Bluetooth Low Energy (BLE) și UWB

Samsung Galaxy SmartTag 2 păstrează multe dintre caracteristicile populare ale Galaxy SmartTag și Galaxy SmartTag+. Acesta folosește atât tehnologia Bluetooth Low Energy (BLE), cât și capacitățile UWB, beneficiind de tehnologia de realitate augmentată (AR) Find pentru a ghida vizual utilizatorii către obiectul lor, utilizând camera smartphone-ului Samsung Galaxy. În plus, Galaxy SmartTag 2 funcționează în limitele maxime ale conectivității Bluetooth de 120 de metri. De asemenea, brelocul poate controla aparatele electrocasnice inteligente prin intermediul aplicației SmartThings.

Samsung rămâne angajat în asigurarea confidențialității utilizatorilor Galaxy Samsung, cu locația dispozitivului disponibilă doar cu permisiunea utilizatorului. SmartThings Find criptează datele utilizatorului și beneficiază de suportul Samsung Knox pentru un nivel suplimentar de securitate. În plus, dezactivarea Lost Mode ascunde informațiile de contact ale proprietarului și șterge mesajul lăsat de acesta de pe dispozitiv.

Pentru utilizatorii Samsung Galaxy, SmartThings Find poate oferi, de asemenea, securitate prin intermediul funcției „Unknown tag alerts”. Această caracteristică informează utilizatorii despre orice urmărire neautorizată. Mai mult le trimite o notificare dacă SmartThings Find detectează un SmartTag necunoscut care îi urmărește. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorilor și previne abuzul serviciilor de urmărire a locației.

Noul dispozitiv inteligent de tracking Galaxy SmartTag 2 este acum disponibil și în România la prețul de 199 lei. Fanii Galaxy care vor achiziționa produsul de pe http://samsung.com vor beneficia și de o ofertă locală, până pe 20 octombrie. Noul Samsung Galaxy SmartTag 2 este disponibil pentru achiziție pe http://samsung.com/ro și la parteneri începând cu 11 octombrie. Cei care cumpără un Galaxy SmartTag 2 vor primi o husă pentru acesta cadou.