Samsung Galaxy SmartTag+ este pe drum, va sosi pe 12 aprilie

593
Samsung Galaxy SmartTag este pe drum va sosi pe 12 aprilie
Sursa Foto: via androidheadlines.com

Când a avut loc evenimentul de lansare pentru seria Galaxy S21, Samsung a dezvăluit și dispozitivele SmartTag și SmartTag+. După lansare Samsung SmartTag a fost oferit bonus primilor cumpărători ai modelelor Galaxy S21, apoi a fost disponibil pe piață. Acum, modelul superior, Samsung Galaxy SmartTag+ este pe drum, după ce a fost retrogradat o vreme „la sfârșitul acestui an”.

SmartTag-ul de bază are conectivitate Bluetooth, pentru a urmări locația obiectelor, cum ar fi bagajele, cheile sau animalul de companie. Acest dispozitiv este o achiziție bună pentru oricine este mai distrat și pierde în mod constant lucruri. Pentru achiziționarea unui SmartTag nu va trebui să spargeți banca, deoarece costă în jur de 140 de lei în România. Samsung SmartTag+ va fi ceva mai scump.

Samsung Galaxy SmartTag+ cu UWB (Ultra Wideband)

Acum, Samsung Galaxy SmartTag+ va costa aproximativ 40 de euro, dar ce oferă față de SmartTag de bază? În cea mai mare parte, Samsung Galaxy SmartTag+ este același gadget ca versiunea originală lansată în ianuarie. Are totuși o schimbare notabilă. Acest model include suport de bandă ultra-largă (UWB), care îmbunătățește precizia atunci când se măsoară distanțele dintre dispozitive comparativ cu Bluetooth LE.

Aceasta este o îmbunătățire frumoasă și face noul breloc mult mai performant. SmartTag+ are o funcție inteligentă pentru a vă ajuta să găsiți obiectele pierdute. Modelul actualizat se poate conecta și la aplicația SmartThings pentru a activa un mod AR. Modul AR vă va indica să mergeți în direcția corectă a ceea ce căutați.

UWB – Ultra Wideband este un protocol de comunicație fără fir cu rază scurtă de acțiune care funcționează prin unde radio la frecvențe foarte mari. UWB permite o conștientizare spațială și o capacitate direcțională cu o precizie incredibilă.

Noul model a fost văzut recent pe site-ul FCC unde a fost certificat. Deja este disponibil la precomandă în Statele Unite la un preț de 39,99 USD, conform AndroidHeadlines. Dispozitivul va începe să fie livrat pe 12 aprilie, după care va fi disponibil la liber. Versiunea disponibilă pentru precomandă este de culoare neagră, dar se pare că o versiune albastră și una albă va fi apoi disponibilă la liber.

Spre deosebire de etichetele Tile, aceste trackere funcționează numai cu telefoanele Samsung care rulează Android 8 Oreo sau mai nou. Dacă folosiți alt smartphone Android, va trebui să găsiți o altă modalitate de a vă urmări lucrurile pierdute.