Samsung Galaxy Tab A Kids: o tabletă pentru copii lansată în Rusia

399
Samsung Galaxy Tab A Kids o tableta pentru copii lansată in Rusia
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Zilele trecute Samsung anunță începutul vânzărilor în Rusia a unui nou dispozitiv mobil conceput special pentru copii: tableta Samsung Galaxy Tab A Kids. Noua tabletă Wi-Fi este echipată cu un suport de protecție strălucitor și a primit o interfață specială pentru copii. Are, de asemenea, funcții avansate de control parental și o selecție largă de conținut educațional și de divertisment preinstalat. Toate acestea vor ajuta utilizatorii tineri să învețe elementele de bază ale alfabetizării digitale și alte lucruri noi și utile.

Tableta a fost lansată în parteneriat cu unul dintre cele mai populare și cunoscute mărci pentru copii – Smeshariki. Smeshariki, este un serial animat de televiziune rusesc. Are 208 episoade de 6 minute și 30 de secunde fiecare, destinate copiilor de la 3 la 8 ani. Tableta Samsung Galaxy Tab A Kids este plasată într-un pachet colorat înfățișând personajele acestei serii animate. În plus un cadou este inclus, cu set de autocolante amuzante cu care un copil poate decora o tabletă.

Dispozitivul are preinstalat conținut de la companii partenere – Lego, Riki Group (marca Smeshariki), Toca și alte mărci populare. Aplicațiile fascinante vă vor ajuta să organizați timp liber util și educativ pentru copii. Recent modul Samsung Kids pe telefoanele Galaxy a fost îmbunătățit pentru noua interfață One UI 4.0.

Samsung Galaxy Tab A Kids cu ecran de 8,7 inch

În jocul „Smeshariki Comori”, copiii vor trebui să construiască un submarin și să exploreze adâncurile mării”, spune Smeshariki. Jocul Elixir „este dedicat culegerii de ingrediente pentru o poțiune magică”. „Gătitul” va ajuta copii să înveți elementele de bază ale logicii într-un mod distractiv, să devină mai atenți și să-și mărească viteza de reacție.

Lego TV este o bibliotecă în continuă creștere de videoclipuri interesante și distractive. Jocurile „Fun Workplace – Car Workshop”; „BRIO World – Railroad”; „Petson the Inventor 3”; Toca Hair Salon 3; Toca Builders; și Toca Kitchen Sushi Restaurant vor învăța copilul despre diferite profesii. Toate le vor dezvălui copiilor creativitatea și îi vor ajuta să învețe mai multe despre lumea din jur. Iar aplicația educațională Toca Mystery House va ajuta copilul să învețe elementele de bază ale logicii. De exemplu să exploreze o casă misterioasă plină de creaturi uimitoare și să experimenteze cu poțiuni magice.

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, smartphone-urilor, dispozitivelor wearables, tabletelor, electrocasnicelor, sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Samsung Galaxy Tab A Kids are o baterie de 5.100 mAh, care este suficientă pentru o zi întreagă de utilizare activă. Ecranul luminos de 8,7 inch (22,10 cm) oferă vizibilitate clară atât a imaginilor, cât și a textului. În acest fel copilul dumneavoastră nu va trebui să-și obosească ochii în timp ce se joacă sau studiază. Difuzoarele stereo sunt responsabile pentru o calitate ridicată a sunetului. Tableta are 32GB de memorie internă poate fi extinsă cu un micro-SD de până la 1TB.

Tableta poate fi achiziționată în magazinele oficiale online și cu amănuntul ale Samsung, precum și în magazinele partenere. Conform Samsung Newsroom, tableta are un preț de 14.990 de ruble (180 de euro).