Trei tablete Samsung Galaxy Tab primesc actualizarea la One UI 4.1

377
Trei tablete Samsung Galaxy Tab primesc One UI 4.1 zilele urmatoare
Sursa Foto: via phonearena.com

Dacă vreți să cumpărați o tabletă Samsung Galaxy Tab sunt șanse ca aceasta să fi primit deja actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12, dar nu și noua iterație One UI 4.1. În timp ce multe dintre smartphone-urile companiei au primit deja actualizarea menționată, tabletele sunt o problemă cu totul diferită.

Am mai scris ce dispozitive Samsung Galaxy sunt eligibile să primească actualizarea Samsung One UI 4.1. Între acestea sunt și mai multe tablete Samsung Galaxy Tab: seria Galaxy Tab S7 (LTE / 5G) / Galaxy Tab S7 FE / Galaxy Tab S6 5G / Galaxy Tab S6 Lite / Galaxy Tab A7 Lite și Galaxy Tab A8 10.5 (2021).

One UI 4.1 ajunge și pe câteva tablete Samsung Galaxy Tab

Deși Samsung intensifică ritmul, probabil că va dura ceva timp până când toate tabletele eligibile vor primi One UI 4.1. Vestea bună este că trei tablete Galaxy Tab sunt actualizate la One UI 4.1 bazat pe Android 12: Galaxy Tab S6, Galaxy Tab S6 Lite și Samsung Galaxy Tab S7 FE. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S7 FE și Apple iPad Air 4 (2020)!

Împreună cu One UI 4.1 tabletele primesc și un nou patch-ul de securitate. Doar modelului Galaxy Tab S6 Lite primește corecția de securitate din martie. Este puțin dezamăgitor, deoarece alte smartphone-uri Samsung au primit corecția de securitate din martie odată cu One UI 4.1. Conform PhoneArena, cel mai probabil și patch-ul din martie pentru cele două va ajunge în scurt timp cu o actualizare.

Prima tabletă din seria Galaxy Tab a fost prezentat publicului pe 2 septembrie 2010 la IFA Berlin. Seria Galaxy Tab S este reflectă seria de smartphone-uri Galaxy S iar seria Galaxy Tab A de seria de smartphone-uri Galaxy A.

Samsung Galaxy Tab S7 FE primește One UI 4.1 cu versiunea T736BXXU1BVC2, însoțită de actualizarea de securitate din februarie 2022. Galaxy Tab S7 FE este destul de apropiat ca specificații și caracteristici de modelul mic din seria Tab S8: Samsung Galaxy Tab S8.

Actualizarea One UI 4.1 pentru Galaxy Tab S6 este disponibilă în prezent pentru utilizatorii din Germania. Noua versiune de firmware cu numărul T865XXU5DVC3 este destinată variantei 4G a tabletei. Cu aceeași actualizare tableta primește și patch-ul de securitate din februarie 2022.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite primește versiunea de firmware cu numărul P615XXU4EVC5 și patch-ul de securitate din martie 2022. Actualizarea este disponibilă în prezent pentru varianta LTE a tabletei în Franța. Acum, actualizarea pentru toate cele trei tablete pare să se îndrepte către mai multe țări din Europa în zilele următoare.