Samsung Galaxy Tab S5e primește funcții de la Galaxy Z Fold 3

323
Samsung Galaxy Tab S5e primeste functii de la Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat Galaxy Tab S5e la începutul anului 2019. Și deși Samsung nu are o politică de actualizare la tablete la fel de promptă ca la smartphone-uri, dispozitivele primesc în mod regulat noi versiuni de firmware. Acum Samsung Galaxy Tab S5e primește acum noi funcții printr-o actualizare. Cel mai recent software One UI aduce funcții de la Galaxy Z Fold 3.

De când Samsung a lansat Galaxy Fold, a introdus noi funcții pentru factorul de formă a tabletei. Aproape toate aceste caracteristici sunt acum disponibile și pe seria Galaxy Tab S. Cu toate acestea, este surprinzător să aflăm că Samsung lansează cele mai recente funcții de la Galaxy Z Fold 3 la Galaxy Tab S5e. Pentru cei care nu știu, această tabletă de gamă medie a ajuns aproape la sfârșitul suportului software. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Tab S6 Lite și Galaxy Tab S5e!

Samsung Galaxy Tab S5e cu funcții de la Z Fold 3

Deoarece Galaxy Tab S5e a primit două actualizări majore de sistem sub forma One UI 2.x (Android 10) și One UI 3.x (Android 11), acum este în programul de actualizări de securitate bianuale. Dar din senin, Samsung îi oferă acum noi funcții de la interfața One UI 3.1.1 aflată pe noile smartphone-uri pliabile. În același timp tableta rămâne la interfața One UI. Potrivit GizmoChina, jurnalul oficial de modificări menționează funcții precum Multi-window, Edge-window și secțiunea Labs.

Aceste caracteristici ajută foarte mult în multi-tasking și productivitate. Drept urmare, utilizatorii existenți de Galaxy Tab S5e nu trebuie să facă upgrade la o tabletă mai nouă din seria Galaxy S pentru a experimenta noul software. Acum puteți „forța” Tab S5e să deschidă orice aplicație în modul Ferestre multiple, chiar dacă nu acceptă de fapt modul.

GizmoChina este un site tehnic din China și publică știri despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste 5 milioane de utilizatori unici lunar.

Funcțiile One UI 3.1.1 pentru Samsung Galaxy Tab S5e vin cu versiunea de firmware T20XXU2DUJ1, lansată în întreaga lume. Versiunea de firmware T20XXU2DUJ1 ocupă un spațiu de memorie de peste 750MB și cuprinde și patch-ul de securitate din septembrie. Actualizarea este acum disponibilă prin OTA pe Galaxy Tab S5e în mai multe țări din Europa și în România. Primesc actualizarea variantele Wi-Fi și 4G (SM-T720 și SM-T725).