Un dispozitiv Samsung Galaxy Tri-Fold poate fi lansat în acest an

325
Samsung Tri-Fold
Sursa foto: via androidhadlines.com

Potrivit unei informații recente, Samsung ar putea lansa primul său dispozitiv (smartphone/tabletă) Galaxy Tri-Fold în acest an. Această informație provine de la Yogesh Brar, un tipster care a postat știrea pe Twitter. Yogesh Brar nu a scris alte detalii despre acest dispozitiv Samsung Galaxy Tri-Fold. În același timp, el a mai adăugat că Samsung Galaxy S23 FE ar putea să nu se mai lanseze până la urmă.

Pliabilele Samsung existente se îndoaie într-un singur loc. Pentru Flip, aceasta este o pliu orizontal, în timp ce modelele Fold au o balama verticală mai mare. Dar, până acum Samsung Display a prezentat și ecrane care se pliază în două locuri, împărțind ecranul în trei panouri – practic, ca Galaxy Fold pe care îl cunoaștem astăzi, dar încă un ecran pentru o suprafață mult mai mare. Cel mai probabil va fi o tabletă Samsung Galaxy Tri-Fold.

Posibil un Samsung Galaxy Tri-Fold alături de Fold 5 și Flip 5

Yogesh Brar a spus că „nu există niciun Galaxy S23 FE în lanțul de dezvoltare”, spre deosebire de ceea ce spun zvonurile. El a remarcat, totuși, că Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 sunt acolo, pe lângă un dispozitiv „tri-fold”. Deci, judecând după aceasta, Samsung plănuiește să lanseze prima sa tabletă/smartphone cu trei părți pliabile în 2023. Nu știm dacă un astfel de dispozitiv va fi lansat și dacă se va numi Samsung Galaxy Tri-Fold.

Cu toate acestea, momentan avem unele rețineri despre un astfel de dispozitiv și nu vă încurajăm să vă entuziasmați prea tare de această informație. În plus, Yogesh Brar nu pare să fie 100% sigur că se va întâmpla acest lucru, potrivit AndroidHeadlines. Despre un telefon/tabletă Samsung Galaxy Tri-Fold au mai fost zvonuri în ultimul timp. Am văzut o serie de brevete pe care compania le-a înregistrat, pe lângă unele dispozitive demonstrative care prezentau în principal ecranele pliabile ale Samsung Display. Cel mai probabil un astfel de dispozitiv pliabil Samsung va fi încadrat în seria Galaxy Z.

Litera Z a făcut parte din prima formă a alfabetului latin. În România și Moldova numele literei este zet, reflectându-i derivarea de la litera grecească zeta. Se mai pronunță zet în limba olandeză, indoneziană, poloneză și cehă.

Un astfel de brevet care a apărut la jumătatea anului 2021 este un bun exemplu. Prezintă un dispozitiv cu trei ecrane, care se pliază spre spate. Acesta este doar un exemplu, totuși. Au fost destul de multe prezentate de Samsung Display în ultimii ani, ecrane pliabile din trei părți sau ecrane glisabile. Oricum, aceasta este o știre mare dacă este adevărată. Spunem acest lucru deoarece în ultimii ani am avut doar dispozitive pliabile cu o singură balama.

Galaxy S23 FE s-ar putea să nu fie lansat până la urmă

În ceea ce privește pe Samsung Galaxy S23 FE, zvonurile sunt destul de multe și derutante. Ba va fi lansat anul acesta, ba anul viitor, ba nu va fi lansat. În primul rând, s-a zvonit că va ajunge în 2023, apoi nu, apoi a fost menționat din nou ca incoming, iar acum Yogesh Brar susține că nu va mai fi lansat.

Nu prea știm ce să mai credem în acest moment, când vine vorba de Galaxy S23 FE. Ultimul zvon, înainte de acesta, a apărut acum aproximativ 10 zile. Zvonul a susținut că telefonul încă vine, dar cu un procesor mai vechi, Snapdragon 8 Gen 1.

Având în vedere cât de multă îmbunătățire a fost în Snapdragon 8+ Gen 1 față de Snapdragon 8 Gen 1, aceasta poate să nu fie cea mai bună idee pe care Samsung a avut-o. În orice caz, rămâne de văzut ce se va întâmpla, nu rămâne decât să așteptăm.