Samsung Galaxy Unpacked 2020 va avea loc probabil la 5 august

772
Sursa Foto: LetsGo Digital

Samsung Electronics aproape sigur își va desfășura al doilea eveniment anual „Unpacked” pentru prima dată pe 5 august. Principala cauză este prelungirea epidemiei de COVID-19 pe plan mondial. Deci, miercuri 5 august, sub lumina reflectoarelor alături de vedetele Galaxy Note 20 vor mai lua loc și alte dispozitive Samsung.

Evenimentul Galaxy Note Unpacked a avut loc de obicei la New York în fiecare august din ultimii ani. La evenimentul din acest an, Samsung va mai adăuga în constelația Galaxy pe Galaxy Fold 2, Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Watch 3. Este posibil chiar și alte surprize la această lansare, pentru a compensa prezența fizică a fanilor, invitaților și colaboratorilor Samsung.

Multe noutăți la noua ediție „Samsung Galaxy Unpacked 2020”

Seria Galaxy Note 20 va fi lansată în două versiuni – Galaxy Note 20 și Note 20+ (Ultra). Versiunea Note 20 este de așteptat să aibă un ecran de 6,4 inch și un acumulator de 4.300 mAh. Modelul „Plus” sau „Ultra”, probabil vom afla numele exact doar când va fi pe scenă, va avea un ecran 6,9 ​​inch și o baterie de 4.500 mAh. Galaxy Note 20+ probabil va avea o cameră de 108MP, la fel ca S20 Ultra 5G, potrivit mai multor surse.

A doua ediție a lui Galaxy Fold 2 va avea un ecran de 7,7 inch (19,59 centimetri) în format tabletă. Observatorii și experții din acest domeniu se așteaptă ca Galaxy Fold 2 să fie echipat cu S Pen. Deocamdată nu este confirmat oficial. Prin acest stylus Samsung va maximiza utilizarea unui ecran atât de mare.

Twitter este un site web fondat în 2006 și are sediul în San Francisco, SUA. Twitter este un cuvânt englez cu traducerile pălăvrăgeală, agitație, freamăt, ciripit. În septembrie 2019 Twitter avea peste 330 de milioane de utilizatori activi.

În cadrul evenimentului din februarie Unpacked din San Francisco, Roh Tae-moon, șeful Samsung Mobile, a sugerat că se lucrează la includerea unui S Pen în cel de-al doilea Galaxy Fold. În acel moment șeful Samsung Mobile a refuzată să facă alte comentarii.

Evenimentul online poate avea loc prin diferite platforme, inclusiv Samsung.com, Samsung Newsroom, YouTube, Twitter și Facebook„. A declarat un oficial al companiei sud-coreene, conform The Korea Herald.