Samsung Galaxy Unpacked 2022 – când imposibilul devine posibil

286

Dr. TM Roh, președinte și șef al MX Business la Samsung Electronics a vorbit ieri despre viitorul Samsung Galaxy Unpacked 2022. El a menționat că lansăm „cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodată”. Samsung însuși subliniază pentru modelul Ultra: „Pregătește-te pentru cea mai bună experiență Ultra”!

Dr. TM Roh a absolvit Universitatea Yonsei din Seul, Coreea în 1991 fiind licențiat în inginerie electrică și electronică. A obținut apoi un master și mai târziu un doctorat în inginerie electrică la Universitatea de Știință și Tehnologie Pohang din Coreea de Sud. Roh lucrează la Samsung din mai 1997 și a lucrat în afacerea cu telefoane mobile a companiei tot timpul de la angajare.

Poate cea mai interesantă parte a postării de pe blog a Dr. TM Roh este descrierea experienței camerei. „Cu ea, veți sfida noaptea. Veți avea cele mai bune și mai strălucitoare fotografii și videoclipuri pe care le-ați surprins vreodată cu un telefon. De asemenea, vei domina ziua cu putere, viteză și instrumente care nu pot fi găsite în altă parte.”

Președintele și șeful MX Business de la Samsung nu a specificat o dată și o oră pentru evenimentul Samsung Galaxy Unpacked 2022. Cele mai recente informații au indicat data de lansare – miercuri 9 februarie, dar și ora exactă a evenimentului la 7:00 PT / 10:00 ET sau 15:00 GMT la acea dată. Această oră înseamnă ora 17:00 ora României.

La Galaxy Unpacked 2022 vom primi dispozitivul suprem!

TM Roth – Tae Moon Roh a spus, conform Samsung Newsroom: „La Unpacked din februarie 2022, vă vom prezenta cel mai remarcabil dispozitiv din seria S pe care l-am creat vreodată. Următoarea generație de Galaxy S este aici, reunind cele mai grozave experiențe ale Samsung Galaxy într-unul singur. Dispozitivul suprem”.

Dr. TM Roh, președinte și șef al MX Business la Samsung Electronics a lăsat să se înțeleagă că moștenirea seriei Galaxy Note va fi preluată de modelul Samsung Galaxy S22 Ultra. El a mai spus că smartphone-ul este un portal către progresul infinit și Samsung se străduiește să încalce mereu regulile a ceea ce poate face un smartphone. Samsung a ascultat feedback-ul utilizatorilor și va oferi cu seria Galaxy S22 experiențe incredibile.

TM Roh s-a alăturat companiei Samsung în 1997. El a fost un jucător cheie în cercetarea și dezvoltarea gamei de dispozitive Galaxy. Este considerat „un expert în inginerie foarte meticulos în privința funcțiilor telefonului”.

Seria Samsung Galaxy evoluează în continuare. De ani de zile, Samsung i-a lămurit pe scepticii că ideile sale nu sunt imposibile. Fie că a fost vorba de un ecran prea mare, un stylus de care nimeni nu știa că are nevoie sau o cameră profesională care ar putea scoate cu adevărat fotografia mobilă din întuneric, Samsung a rezolvat totul și a mers mai departe.

Odată cu fiecare nouă evoluție a dispozitivelor Samsung Galaxy, compania a introdus funcții care redefinesc întreaga categorie de dispozitive mobile. Începând cu seria Galaxy S22 gigantul high-tech sud-coreean este pe cale să rescrie din nou regulile în materie de telefoane mobile.

Este posibil să vedem și alte dispozitive Samsung, cum ar fi seria Galaxy Tab S8, la Unpacked 2022. Tot ce mai rămâne de făcut acum este să așteptăm ca Samsung să anunțe data oficială a evenimentului Unpacked din februarie.