Toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea sticlă Gorilla Glass Victus+

459
Toate modelele din Galaxy S22 vor avea Gorilla Glass Victus+
Sursa Foto: androidheadlines.com

Potrivit unui nou zvon, toate modelele din seria Galaxy S22 vor avea frontal sticlă „Gorilla Glass Victus+”. S-ar putea să vă întrebați ce este „Gorilla Glass Victus+”. Gorilla Glass Victus este cea mai bună sticlă de protecție pentru smartphone-uri. Este fabricată de compania americană Corning.

Bine, bine dar ce este această sticlă Gorilla Glass Victus+? De unde vine acest „+”. Puteți vedea pe I❤️Samsung ce este această sticlă și ce diferențe sunt între versiuni! Am scris totul acolo, mai puțin despre Gorilla Glass Victus+. Informația despre folosirea acestei sticle de protecție la seria Galaxy S22 provine de la Ice Universe. El a postat informația pe Twitter dar nu a explicat ce este cu această nouă iterație Corning. Așa că tot ce putem face este să așteptăm date suplimentare.

Gorilla Glass Victus+ va fi pe toată seria Galaxy S22

Aceasta ar putea fi fie sticla de protecție de ultimă generație a companiei Corning, încă neanunțată. În același timp, poate să fie o greșeală de tipar din partea lui Ice Universe, dar ar fi fost ștearsă de atunci de Ice Universe. În privința sticlei Gorilla Glass Victus+, poate suna ciudat această nouă versiune deoarece Corning ar fi anunțat așa ceva. Corning a câștigat de patru ori Medalia Națională a Tehnologiei din SUA pentru produsele și procesele sale inovatoare.

Seria Galaxy S22 vine luna viitoare. Galaxy S22, Galaxy S22+ și Samsung Galaxy S22 Ultra vor fi lansate pe 8 februarie. Aceasta este data indicată de mai multe surse de încredere, așa că sunt șanse mari să fie corectă. Samsung nu a confirmat nimic încă. Compania a anunțat recent pe Samsung Galaxy S21 FE și este încă în stadiu de promovare cu acel telefon. Dacă data respectivă (8 februarie) este exactă, totuși, confirmarea va sosi în curând.

Corning Inc este un producător american de sticlă și materiale conexe pentru aplicații industriale și științifice. Compania a fost fondată în 1851 și are sediul în Corning, New York. Corning a fabricat ferestrele pentru principalele vehicule spațiale americane.

Foarte multe informații despre seria Galaxy S22 au apărut până acum, așa că știm multe în acest moment. Galaxy S22 Ultra se va distinge prin design, în timp ce Galaxy S22 și S22+ vor arăta destul de similar unul cu celălalt. Cele două telefoane vor diferi însă destul de mult ca mărime și vor arăta similar cu predecesorii lor din seria Galaxy S21.

Galaxy S22 Ultra va fi vedeta anului 2022

Samsung Galaxy S22 Ultra va semăna într-o anumită măsură cu Samsung Galaxy Note 20 Ultra când vine vorba de design. Telefonul va veni cu S Pen, care va fi andocat în interiorul carcasei. Prin urmare, acesta va fi în esență un nou dispozitiv Galaxy Note, dar cu numele Galaxy S.

Toate cele trei telefoane vor fi alimentate fie de Snapdragon 8 Gen 1, fie de procesorul Samsung Exynos 2200, în funcție de piață. Vor avea elemente interne puternice în general, dar modelul „Ultra” va oferi câteva bunătăți în plus, desigur. Incontestabil Samsung Galaxy S22 Ultra va fi vedeta anului 2022 pe piața telefoanelor mobile. Chiar dacă va fi scump, din ce știm până acum, este echipat cu tot ce are Samsung mai nou și mai bun în materie de tehnologie mobilă.