Acasă Stiri Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked probabil în ianuarie 2022

Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked probabil în ianuarie 2022

Samsung a dezvăluit pe Galaxy S20 FE la începutul acestui an, dar ce urmează? Am putea vedea modelul Galaxy S21 FE și seria Samsung Galaxy S22 în următoarele câteva luni? Da, sigur le vom vedea în cadrul unui nou eveniment Samsung Galaxy Unpacked 2022.

Samsung a găzduit cinci evenimente separate Unpacked anul acesta. Dar acum, pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului 2021, nu credem că vom mai avea parte de încă un Samsung Galaxy Unpacked. Dar care va fi următorul eveniment de lansare al companiei Samsung? Deși nu există nimic oficial despre următorul eveniment Galaxy Unpacked, zvonurile spun că Samsung se pregătește să organizeze unul la începutul anului 2022.

Samsung a anunțat o mulțime de produse la evenimentele sale de la începutul acestui an. În ianuarie (aceeași săptămână cu CES 2021), compania a lansat modelele Galaxy S21, S21+ și Galaxy S21 Ultra. Seria emblematică a fost lansată alături de căștile Galaxy Buds Pro și trackerul Samsung SmartTag. Apoi, în martie, Samsung a anunțat smartphone-urile Galaxy A mai ieftine, urmate de noile laptopuri Galaxy Book în aprilie.

Cel mai recent eveniment Galaxy Unpacked a avut loc în august. Atunci Samsung a dezvăluit pe Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3, seria Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. Noile opțiuni de personalizare a telefoanelor pliabile ale Samsung au fost anunțate ulterior la Samsung Galaxy Unpacked partea a doua, pe 20 octombrie.

Samsung Galaxy Unpacked 2022 probabil în ianuarie

Când ar putea fi următorul eveniment Samsung? Anul viitor primim pe Galaxy S22, Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra. Nu uităm nici de Samsung Galaxy S21 FE. Știm acum că S21 FE va fi lansat pe 4 ianuarie, dar nu știm dacă va avea organizat un eveniment pentru lansare. Samsung încă nu a confirmat data și ora următorului său eveniment Unpacked, dar zvonurile spun că Samsung ar putea găzdui o lansare în ianuarie, aproximativ în aceeași perioadă cu CES 2022.

CES a avut loc pentru prima dată în 1967, la New York. Din 1978 CES se desfășoară la Las Vegas. Fiind una dintre cele mai mari expoziții care au loc în oraș este nevoie de 18 zile pentru a pregăti spațiile, pentru a expune și pentru a elibera spațiile.

Primul eveniment Unpacked al Samsung din 2021 a avut loc pe 14 ianuarie, ultima zi a CES 2021. Presupunem că Samsung are planuri similare și pentru 2022. Acest lucru ar pune următorul eveniment Unpacked în a doua săptămână a lunii ianuarie, când va avea loc CES 2022.

Cu toate acestea, Jon Prosser, fondatorul Front Page Tech și un cunoscut leaker (deși cu un istoric mixt), speculează că Samsung va organiza un eveniment Unpacked pe 4 ianuarie 2022, unde va dezvălui pe Galaxy S21 Fan Edition. Conform Cnet, acest lucru ar pune evenimentul cu doar o zi înainte de începerea CES 2022 (între 5 și 8 ianuarie).

Un alt eveniment Unpacked, pentru seria Galaxy S22, se spune că va fi programat în 8 februarie, potrivit lui Prosser. Samsung a organizat evenimente în februarie în 2020 și 2019, dar ambele au fost primul eveniment din an al companiei.

Stiri

Noi fotografii cu seria Galaxy Tab S8 și minuscula crestătură a lui S8 Ultra

Despre seria Galaxy Tab S8 încep să apară tot mai multe informații. Seria este în întârziere față de data obișnuită de lansare...

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21...

Samsung Galaxy Buds+ și Buds Pro primesc o nouă actualizare

Samsung excelează în lansarea de noi actualizări pentru smartphone-urile, tabletele, ceasurile inteligente și chiar căștile fără fir. Acum, compania sud-coreeană a lansat...

Samsung Galaxy A03 Core cu ecran de 6,5 inch și baterie de 5.000mAh lansat

Samsung a lansat ieri în India noul smartphone din seria A, Samsung Galaxy A03 Core. Galaxy A03 Core a fost anunțat de...

Actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0 lansată pentru Galaxy Z Flip 3

Au trecut doar câteva săptămâni de când a început testarea beta Samsung One UI 4.0 pe Galaxy Z Flip 3. Compania a...

Samsung Galaxy S21 FE are pagină oficială de asistență

Smartphone-ul Samsung cu mai multe amânări de lansare – Samsung Galaxy S21 FE este așteptat să devină oficial luna viitoare în timpul...

Baterii Samsung SDI pentru taxiurile electrice pe apă din San Francisco

Samsung SDI este filiala Samsung Electronics care se ocupă de baterii electrice. Compania produce baterii pentru smartphone-uri, tablete, autovehicule electrice sau baterii...