Samsung a anunțat un surprinzător Galaxy Unpacked Part 2

450

Samsung a anunțat un nou eveniment Galaxy Unpacked Part 2 pe miercuri, 20 octombrie. Invitația publicată ieri de Samsung arată la fel ca pentru lansarea pliabilelor Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip3, cu excepția „Part 2”. Sigur că ne gândim imediat la Samsung Galaxy S21 FE, dar mai pot fi și alte surprize. Numai un telefon ar fi prea puțin pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Iată ce spune comunicatul Samsung în privința Galaxy Unpacked Part 2, conform Samsung Newsroom. „Utilizatorii noștri sunt poli-facetici și trăiesc viața în atât de multe moduri colorate, interesante și unice. Ca atare, tehnologia pe care o folosesc în fiecare zi ar trebui să reflecte individualitatea lor. Alătură-te Galaxy Unpacked Part 2 pe 20 octombrie pentru a vedea cum Samsung deschide noi experiențe pentru auto-exprimare prin tehnologie. Evenimentul va fi transmis în flux pe canalul YouTube de la Samsung începând cu ora 10 dimineața ET„.

Samsung Galaxy Unpacked Part 2 pe 20 octombrie

Chiar dacă Galaxy S21 FE a tot fost amânat acum se zvonește că dispozitivul ar putea fi lansat. Mai mult, poate va fi lansat în timpul Galaxy Unpacked Part 2. O imagine inclusă în invitație arăta cuburi cu diferite culori din portofoliul Samsung Bespoke. Acest lucru și zvonurile aferente sugerează că Galaxy Z Flip 3 va fi lansat de companie cu opțiunea de personalizare în genul gamei Bespoke.

Culorile albastru, gri, roz deschis, alb și galben pot fi văzute în invitația de mai sus. Noile culori fac parte din seria Bespoke de la Samsung, care include de obicei aparate de uz casnic. Gama Bespoke este foarte personalizabilă și cumpărătorii pot face multe combinații de culori în genul jocului Lego. Sau poate Samsung are și alte dispozitive pe agendă?

Lego este o companie din Danemarca fondată în 1932, celebră pentru jocul Lego. Jocul Lego a fost numit de către experții din domeniul jocurilor și jucăriilor din Marea Britanie cea mai folosită jucărie din toate timpurile.

Știm că o nouă tabletă este în lucru: Galaxy Tab A8 (2021). Pregătirile pentru lansare sunt deja în plină desfășurare pentru acest dispozitiv. Nu putem spune acest lucru pentru seria Galaxy Tab S8, pe care cu siguranță nu o vom vedea la eveniment.

Poate cu această ocazie Samsung va lansa și noi trackere de fitness, dar este doar o speculație. Nu este exclus ca Samsung să facă un anunț pentru lansarea One UI 4.0. Aceasta este următoarea versiune a interfețe sale, care va ajunge pe un număr mare de telefoane Samsung în același timp cu Android 12. Și acolo avem Material You, o funcție nouă unde vă puteți juca cu culorile.

Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked Part 2 va fi transmis în direct pe canalul YouTube Samsung începând cu ora 23, pe 20 octombrie.