Samsung Galaxy Unpacked pentru lansarea de laptop-uri Galaxy

574

Samsung a anunțat un eveniment Galaxy Unpacked 2021 pe 28 aprilie pentru a lansa cel mai puternic Galaxy de până acum. Evenimentul va fi disponibil la Samsung Newsroom și Samsung Youtube. Înaintea acestui eveniment Unpacked, Samsung a lansat un clip publicitar pentru a atrage atenția asupra noile modele ce le va lansa.

Samsung a trimis ieri invitații mass-media la evenimentul său online Galaxy Unpacked programat să aibă loc pe 28 aprilie. În acest teaser se spune „Descoperă cel mai puternic Galaxy de până acum”, conform agenției de presă sud-coreene Yonhap. Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, nu a dezvăluit ce produse vor fi dezvăluite la viitorul eveniment. Dar observatorii din industrie au declarat că foarte probabil ca Samsung să introducă noi laptop-uri Galaxy Book.

Mai multe laptopuri Samsung Galaxy Book vor fi lansate în 28 aprilie

Samsung va lansa noi laptop-uri Galaxy la sfârșitul acestei luni. Prin această lansare compania vrea să-și extindă vânzările de notebook-uri pe fondul tendinței de a rămâne acasă indusă de pandemie. Compania de cercetare de piață TrendForce a declarat că livrarile globale de notebook-uri pentru acest an se așteaptă să ajungă la 217 milioane de unități. Față de anul trecut această cifră reprezintă o creștere de 8,1%.

Experții din domeniu au prezis că Samsung va prezenta notebook-urile Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 actualizate. Alături de acestea va fi prezentat în premieră și laptopul Samsung Galaxy Book Go. Acesta este așteptat să fie primul laptop Samsung cu cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 7c / Snapdragon 8cx.

Wi-Fi cu bandă dublă sau Wi-Fi Dual-Band. În rețelele fără fir, echipamentele dual-band sunt capabile să transmită în oricare din cele două intervale de frecvență standard. Rețelele Wi-Fi cu bandă dublă acceptă atât canale de 2,4GHz, cât și 5GHz.

Samsung Galaxy Book Go va avea un ecran Full HD cu diagonala de 14 inch (35,56 centimetri). Vor fi la bord 4 / 8GB de memorie RAM, 128 / 256GB stocare, un slot pentru card micro-SD, Wi-Fi cu bandă dublă, Bluetooth 5.1 și LTE. Laptopul va avea o tastatură cu iluminare din spate, un trackpad mare și un cuplu de porturi USB de tip C cu încărcare de 34,5W.

Va fi, ca de obicei în ultimul timp, un eveniment exclusive online, conform Samsung Newsroom. Va fi prima dată când Samsung organizează un eveniment de lansare la scară globală pentru PC-uri.