Specificații și imagini cu Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360

655
Specificatiile lui Galaxy Book Pro si Galaxy Book Pro 360 au aparut
Sursa Foto: Evan Blass via Voice.com

Zilele trecute am publicat un desfășurător al dispozitivelor Samsung ce vor fi lansate anul acesta în Q2 și Q3. Printre acestea se aflau și laptopurile Samsung Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360. Apărea acolo pe data de 14 aprilie un eveniment Samsung Galaxy PC Unpacked.

Nu era specificat numele viitoarelor laptopuri ce vor fi lansate, dar este de la sine înțeles că cele două atunci vor fi lansate. Probabil vom mai primi și un Samsung Galaxy Chromebook tot acolo. Acum, Evan Blass a publicat imagini și unele specificații cu viitoarele Samsung Galaxy Book Pro și Samsung Galaxy Book Pro 360.

Samsung Galaxy Book Pro 360 cu suport S Pen

Samsung Galaxy Book Pro este un laptop convențional disponibil în dimensiuni cu diagonala ecranului de 13 inch (33,02 centimetri) și 15 inch (38,1 centimetri). Acest model Book Pro va fi disponibil în două opțiuni de culoare, albastru și argintiu, potrivit MSPoweruser.

Procesorul Intel iCore de a 11-a generație va fi la bord, alături de grafică opțională încorporată sau discretă/dedicată (nVidia MX450). Book Pro va avea ecran AMOLED Full HD, cu Thunderbolt 4 și conectivitate celulară LTE.

Thunderbolt este numele de marcă al unui standard de interfață hardware. A fost dezvoltat de Intel în colaborare cu Apple și permite conectarea perifericelor externe la un computer. Thunderbolt 4 a fost anunțat la CES 2020 de Intel.

Samsung Galaxy Book Pro 360 este laptop ce va avea un design 2-în-1 și suport S Pen. Sunt informații anterioare că va fi disponibil doar într-o variantă 5G. Va fi disponibil și într-o variantă 4G. Book Pro 360 va avea aceleași dimensiuni de 13 și 15 inch, va fi disponibil tot în două culori, dar în bleumarin și auriu.

Dispozitivul va fi alimentat de procesoare Intel iCore de a 11-a generație (i3 / i5 / i7). Ecranele vor fi tot AMOLED Full HD, va avea Thunderbolt 4 și conectivitate LTE și 5G. Placa grafică va fi tot nVidia MX450 și va fi încorporată sau dedicată.

Placa video integrată nu are memorie proprie. Folosește între 1 și 5% din memoria RAM a calculatorului. Este inclusă in cip-setul plăcii de bază sau în procesor. Placa video dedicată are memorie proprie și performanțe superioare. Placa video dedicată este o placă complet separată de placa de bază cu memorie și răcire proprie.

Prețul și data lansării nu au fost divulgate, dar ne putem aștepta la mai multe informații în aprilie la un eveniment Samsung pentru PC.