Acasă Stiri Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung își extinde programul de reciclare cu Galaxy Upcycling at Home

Samsung Electronics a anunțat extinderea programului său Galaxy Upcycling, prin Galaxy Upcycling at Home. Acum Samsung le permite utilizatorilor să-și transforme smartphone-urile vechi Galaxy în dispozitive Smart Home. Inițiativa promovează reciclarea dispozitivelor vechi ca soluție creativă în combaterea deșeurilor electronice, în timp ce le oferă utilizatorilor un plus de confort în viața de zi cu zi.

Samsung a implementat deja serviciul beta pentru Galaxy Upcycling at Home în SUA, Marea Britanie și Coreea. Cu Galaxy Upcycling at Home, utilizatorii își pot transforma cu ușurință vechile dispozitive Galaxy în dispozitive inteligente pentru acasă. Pot fi folosite ca dispozitive de monitorizare a copiilor, soluții de îngrijire a animalelor de companie și alte instrumente care satisfac diversitatea nevoilor individuale pentru fiecare stil de viață.

Transformă orice casă cu Galaxy Upcycling at Home

Programul Galaxy Upcycling at Home oferă funcții îmbunătățite de control al sunetului și al luminii, prin reutilizarea senzorilor încorporați. Utilizatorii își pot transforma dispozitivele vechi cu ajutorul SmartThings Labs, o caracteristică a aplicației SmartThings.

  • Folosind o soluție îmbunătățită cu inteligență artificială (AI), dispozitivele Galaxy pot distinge, cu o acuratețe mult mai precisă, sunetele din mediul cotidian, iar utilizatorii pot alege să salveze anumite înregistrări audio. De exemplu, dacă dispozitivul detectează sunete precum plânsul unui bebeluș, lătratul unui câine, mieunatul unei pisici sau sunetul unei lovituri, acesta va trimite o alertă direct către smartphone-ul utilizatorului, iar acesta poate asculta înregistrarea respectivă.
  • Dispozitivele pot fi folosite și ca senzor de lumină pentru a măsura nivelul de luminozitate al camerei. Utilizatorii pot seta cu ușurință dispozitivul să aprindă automat luminile sau televizorul prin SmartThings.

Pentru ca un dispozitiv să detecteze în permanență sunetul și lumina, acesta trebuie să funcționeze activ perioade lungi de timp. Din acest motiv, Samsung a echipat upgrade-ul Galaxy Upcycle at Home cu soluții de optimizare a bateriei. Astfel, dispozitivele se vor putea conecta ușor la SmartThings, permițându-le să interacționeze cu nenumărate alte dispozitive IoT din ecosistemul SmartThings.

Dispozitivele inteligente pentru casă au o tendință de creștere rapidă prin produsele electronice de larg consum. Dispozitivele Galaxy care au încetat a mai fi utilizate pot juca un rol important în transformarea fiecărei locuințe într-una inteligentă. Prin intermediul Galaxy Upcycling at Home, utilizatorii vor avea acces la ecosistemul complet SmartThings. Astfel pot să exploreze mai multe actualizări și caracteristici fără a fi nevoie să cumpere un dispozitiv nou”. A spus Jaeyeon Jung, VP & Head of the SmartThings team, Mobile Communications Business la Samsung Electronics, conform SamsungNewsroom.

Conturarea unui viitor sustenabil cu tehnologie reutilizată

Am creat Galaxy Upcycling at Home pentru a le permite oamenilor să-și transforme dispozitivele vechi în instrumente utile. Ne regândim modul în care folosim resursele existente și credem că esența upcycling-ului este aceea de a permite soluții care transformă tehnologia veche în ceva nou prin atribuirea de valori noi. Ne-am angajat să integrăm practicile sustenabile în viața noastră de zi cu zi. Prin Galaxy Upcycling at Home, utilizatorii se pot alătura călătoriei noastre către un viitor mai sustenabil”. A spus Sung-Koo Kim, VP of the Sustainability Management Office, Mobile Communications Business la Samsung.

Această soluție inovatoare face parte din angajamentul Samsung de a contribui și susține Agenda 2030 pentru o Dezvoltare Sustenabilă. Acesta este un plan la nivel global în speranța de a avea un viitor mai sustenabil și mai prosper. Galaxy Upcycling at Home se concentrează în mod special pe obiectivul 12 – Consum și producție responsabile – prin reducerea deșeurilor și prin promovarea unor practici de producție și comportamente de utilizare mai sustenabile.

Acum, Galaxy Upcycling at Home oferă mai multe soluții noi care ușurează viața de zi cu zi. În același timp promovează obiceiuri mai sustenabile, care contribuie la bunăstarea întregii planete. Samsung contribuie, astfel, la extinderea ciclului de viață al produselor sale, încurajând, în același timp, practici de utilizare sustenabile pentru reducerea e-deșeurilor globale.

Samsung construiește un mediu sustenabil în tot ceea ce dorim să facem. Aceasta include luarea de măsuri dedicate în fiecare etapă a ciclului de viață al produsului. Prin programe precum Galaxy Upcycling, Samsung intenționează să ofere tehnologii inovatoare care să joace un rol important în practicile sustenabile.

Recent, Samsung a anunțat planurile de a recicla smartphone-urile Galaxy vechi pentru integrare în dispozitivele de îngrijire a ochilor. Aceste dispositive au fost furnizate profesioniștilor din domeniul sănătății din țările în curs de dezvoltare.

Stiri

Brevet pentru husă de protecție la Samsung Galaxy Z Flip 3

În această vară Samsung va prezenta noile sale smartphone-uri pliabile, probabil un eveniment Galaxy Unpacked va fi organizat în iulie. Ieri a...

Note 20 și Galaxy S20 primesc o nouă funcție de cameră de la Galaxy S21

De mai mult timp caracteristicile emblematice exclusive Samsung de pe telefoanele de top trec pe cele mid-range sau telefoanele mai vechi de...

Galaxy Tab S7 Lite în culoarea roz, cu S Pen și Book Cover

Știm de câteva luni că viitoarea tabletă Galaxy Tab S7 Lite ar trebui să ajungă pe rafturi în patru culori: negru, verde,...

Samsung Semiconductor va detrona Intel în câteva săptămâni

După câțiva ani în urma companiei americane Intel în ceea ce privește vânzările de semiconductori, Samsung ar putea în cele din urmă...

Pagini de asistență Galaxy Tab A7 Lite pe mai multe site-uri oficiale

Încă un alt indiciu a apărut online care sugerează o lansare iminentă a tabletei Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Mai multe pagini...

Galaxy F22 – un nou smartphone ieftin în lucru la Samsung

Seria de smartphone-uri Samsung Galaxy F este oarecum confuză, multe telefoane au specificații identice cu modelele din seria Galaxy M. Dar acest...

Smartphone-ul pliabil Galaxy Z Flip 3 va fi disponibil în 8 culori

Fanii smartphone-urilor au aflat că Samsung va prezenta două noi telefoane pliabile în vara anului 2021; Galaxy Z Fold 3 un smartphone-tableta...