Samsung Galaxy Watch 3 actualizat, îmbunătățește măsurarea SpO2

538
Samsung Galaxy Watch 3 actualizat imbunatateste masurarea SpO2
Sursa Foto: prin phonearena.com

Se poate ca mulți utilizatori de ceasuri inteligente Samsung să creadă că toate smartwatch-urile actuale vor fi ignorate după lansare noilor ceasuri cu Watch OS. Nu este așa. Samsung va face tot posibilul în ceea ce privește viitoarele actualizări pentru siguranță și stabilitate. Mai mult, va aduce în continuare noutăți și îmbunătățiri ceasurilor cu sistemul de operare Tizen. Acum Samsung Galaxy Watch 3 este actualizat pentru îmbunătățirea măsurării oxigenului din sânge (SpO2).

Samsung va lansa, initial în India, o nouă actualizare pentru Samsung Galaxy Watch 3. Este foarte clar că aceasta se va extinde apoi în alte țări și regiuni din întreaga lume. Actualizarea este lansată ca de obicei prin OTA (over-the-air) și mai adduce și alte bunătăți utilizatorilor acestui excelent smartwatch.

Funcția SpO2 îmbunătățită pe Samsung Galaxy Watch 3

Deși nu este deosebit de lung, cel mai recent registru de modificări include, de asemenea, câteva îmbunătățiri, dintre care una s-ar putea dovedi destul de importantă pentru un număr mare de utilizatori preocupați de sănătatea lor. Vorbim despre o îmbunătățire generală a „măsurării oxigenului din sânge”. Aceasta este una dintre cele mai importante caracteristici ale ceasului Samsung Galaxy Watch 3 lansat în august 2020.

Galaxy Watch 3 este echipat cu un senzor SpO2 de măsurare a nivelului de oxigen din sânge. Această funcție a fost permanent îmbunătățită după debutul oficial al ceasului Samsung, conform PhoneArena. Este una dintre cele mai apreciate și populare funcții de pe acest ceas, a fost extrem de bine primită.

Nivelul normal de oxigen în sânge la om trebuie să fie între 95–100%. Sub 90%, este considerat scăzut și numit hipoxemie. Nivelurile de oxigen din sângele arterial sub 80% pot compromite funcțiile diferitelor organe, cum ar fi creierul și inima.

Acesta este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune ceasuri inteligente pe care le puteți cumpăra în 2021. Cu fiecare actualizare de software „minoră”, dar semnificativă, de acest fel, stabilitatea, puterea și atracția lui Galaxy Watch sunt îmbunătățite. Acest lucru este cu atât mai remarcabil, chiar cu Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic bătând la ușă.

Actualizarea ocupă un spațiu de 77,65MB

Acum Samsung se concentrează și pe lucruri precum urmărirea activității și îndrumarea vocală. Compania va permite acestora funcționalități direct printr-o cască conectată la un dispozitiv mobil atunci când faceți exerciții cu Galaxy Watch 3 pe încheietura mâinii și pentru distanța parcursă și datele HR atunci când Auto Tour este activat în timpul alergării sau al ciclismului.

Încă o dată, acestea nu sunt actualizări și modificări uriașe care pot vă pot schimba radical ceasul sau viața. Actualizarea ocupă un spațiu de memorie de 77,65 MB și este lansată prin OTA chiar în timp ce scriem acest articol. Acum o să fiți mai în siguranță știind cantitatea exactă de oxigen din sânge și, că ceasul este mai stabil și fiabil.