Samsung Exynos W920 pe viitoarele smartwatch-uri Galaxy Watch 4

394
Seria Samsung Galaxy Watch 4 va include un cipset Exynos W920
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung este aproape de la lansa noi ceasuri inteligente luna viitoare pe 11 august la Galaxy Unpacked. Atunci compania își va lansa noile smartwatch-uri alături de o mână de produse noi. După recentele informații de pe Amazon Canada acum au apărut alte detalii despre seria Samsung Galaxy Watch 4. Am aflat că procesorul Samsung Exynos W920 va fi la bordul lui Galaxy Watch 4.

Conform Universmartphone cipul Samsung Exynos W920 va alimenta dispozitivele portabile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. Noul cip Samsung Exynos ar trebui să ofere câștiguri semnificative de performanță față de predecesorii săi. Pentru referință, toate ceasurile Samsung datând de la Galaxy Watch din 2018 folosesc procesorul Exynos 9110 de 10 nm.

Samsung Exynos W920 cu procesare și performanțe grafice mai bune

Conform informațiilor Samsung Exynos W920 va oferi „timpi de procesare de 1,25 ori mai mari comparativ cu Exynos 9110”. În același timp și noul procesor aduce „performanțe grafice mai netede mai bune de 8,8 ori. Noul chipset va fi asociat cu 1,5GB de memorie RAM, un alt upgrade semnificativ față de ceasurile Galaxy din trecut. Noua memorie RAM este o îmbunătățire de 1,5 ori față de Samsung Galaxy Watch 3. Ca reamintire, Galaxy Watch 3 are 1GB RAM. Sunt informații că Galaxy Watch 4 va sosi cu 16GB de stocare internă.

Ceasurile inteligente Samsung au folosit procesorul Exynos 9110 în ultimii ani. A fost introdus cu Galaxy Watch în 2018. De atunci cip-setul a fost folosit în interiorul modelelor Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active 2 și Galaxy Watch 3.

Principala afacere a Google este publicitatea online. În 2020, Alphabet care deține Google, a generat venituri de ~183 miliarde UDS. Dintre aceștia, 147 de miliarde – peste 80% – au provenit din activitatea de publicitate Google.

Galaxy Watch 4 este un produs radical diferit în comparație cu predecesorii săi. Nu folosește sistemul de operare Tizen OS cum au ceasurile Samsung anterioare. Viitorul ceas inteligent rulează pe noua platformă Wear OS, pe care Samsung a dezvoltat-o în colaborare cu Google.

Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic vor debuta împreună cu Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Buds 2 pe 11 august. Galaxy Watch 4 poate începe de la un preț de 269 euro, iar Watch 4 Classic de la 369 euro. Noile modele se profilează ca unul dintre cele mai semnificative upgrade-uri la gama de ceasuri inteligente Samsung din ultimii ani. Așteptăm mai multe detalii înainte de evenimentul Samsung Unpacked din 11 august.