Samsung Galaxy Watch 5 posibil cu butoane rotunde și un glisor

1426
Samsung Galaxy Watch 5
Sursa Foto: letsgodigital.org

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/ilovesam/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/autoload/vc-shortcode-autoloader.php on line 64

Va mai dura o lună înainte ca introducerea oficială a seriei Samsung Galaxy Watch 4 să aibă loc. Se știu deja multe despre noile ceasuri inteligente de la Samsung, vor fi lansate două modele. Numele pot provoca o oarecare confuzie, deoarece Galaxy Watch 4 va fi succesorul Watch Active 2, în timp ce Watch 3 va fi urmat de Watch 4 Classic. Ambele modele au apărut deja online și sunt așteptate pe 11 august la evenimentul Galaxy Unpacked, unde vor fi dezvăluite și Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Dar avem deja informații despre Samsung Galaxy Watch 5!

Deși gama Samsung Watch 4 nu a fost încă prezentată oficial, acest lucru nu l-a împiedicat pe designerul coreean Droid-Turbo să facă un concept pentru generația următoare: Samsung Galaxy Watch 5. Pe buletinul informativ sud-coreean Mee.co.kr, via LetsGoDigital, designerul a împărtășit șase imagini cu Galaxy Watch 5, model așteptat în 2022.

Samsung Galaxy Watch 5 cu design reînnoit

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 5 este conceput în funcție de propriile dorințe. Deși există asemănări clare cu actuala gamă Galaxy Watch, au fost făcute și unele modificări notabile. Watch 5 prezentat are o carcasă de ceas rotundă, cu ecran plat. Privit din lateral, carcasa ceasului este înclinată ușor în mijloc, ceea ce contribuie la un aspect unic și elegant.

Chiar și butoanele de control sunt rotunde. Un design frumos, deși acest lucru probabil nu va beneficia de confortul utilizatorului – și, prin urmare, nu va fi implementat de Samsung. Vă reamintim că este doar un concept. Ceea ce este interesant este glisorul, plasat în jurul unuia dintre cele două butoane rotunde.

În România există un muzeu al ceasului la Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume, făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Glisorul înlocuiește inelul rotativ, pe care Samsung îl folosește din 2019. Este o metodă de operare pe care alte companii nu o folosesc. Ar putea fi o alternativă bună pentru inelul rotativ și, bineînțeles, coroana, care este utilizată de mulți alți producători. Gândiți-vă la Apple Watch Series 6, dar și la Huawei Watch 3, de exemplu.

Senzorii necesari vor fi implementați pe spatele carcasei ceasului, pentru urmărirea activităților sportive, a sănătății și, bineînțeles, a somnului. La fel ca în cazul seriei Watch 4, a fost aleasă o curea de ceas mai lată. Cureaua din silicon este prezentată în diferite culori la modă. În plus față de o variantă violet, este prezentată și o curea în verde, roz și maro.

Ceasuri inteligente Samsung cu Wear OS și One UI Watch

În mod logic, Samsung Galaxy Watch 5 va rula pe Wear OS în combinație cu One UI Watch. Modelele așteptate în august, vor fi primele ceasuri Samsung cu sistemul de operare Wear OS și noua interfață de utilizare One UI Watch, care a fost prezentată în timpul MWC 2021.

Noul sistem de operare Wear OS x Tizen OS ar trebui să ofere o experiență de utilizator complet nouă, cu o integrare mai profundă între smartphone și smartwatch. Dacă aveți o aplicație de ceas pe smartphone cu orele din diferite orașe din lume, o puteți vedea și direct pe ceas. Și atunci când blocați apeluri și mesaje pe ceas, la fel se întâmplă și pe smartphone.

Puteți descărca aplicații direct pe ceasul dvs. inteligent prin Google Play Store. Odată ce ați instalat aplicațiile compatibile pe smartphone-ul dvs., acestea vor fi, de asemenea, descărcate pe smartwatch. Aplicațiile Google precum Hărți și Mesaje vor fi disponibile și pe noile ceasuri inteligente Galaxy Watch.

Se așteaptă ca Galaxy Watch 4 să fie lansat la modelele de 41 mm și 45 mm. Galaxy Watch 4 Classic va veni în trei dimensiuni diferite: 42mm, 44mm și 46mm. Există un model potrivit pentru fiecare dimensiune a încheieturii mâinii. Nu știm deocamdată în ce dimensiuni va fi lansat Samsung Galaxy Watch 5.

Pe 11 august, Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked 2021 pentru a dezvălui noua serie Watch 4. La începutul anului 2022, va avea loc un alt eveniment Unpacked, când se așteaptă seria Galaxy S22. Cu toate acestea, pentru seria Samsung Galaxy Watch 5 va trebui să avem răbdare până în august 2022. Cu atât de multe luni, este clar că majoritatea detaliilor sunt încă necunoscute.

SURSĂLetsgoDigital