Acasă Stiri Samsung Galaxy Watch 5 posibil cu butoane rotunde și un glisor

Samsung Galaxy Watch 5 posibil cu butoane rotunde și un glisor

Va mai dura o lună înainte ca introducerea oficială a seriei Samsung Galaxy Watch 4 să aibă loc. Se știu deja multe despre noile ceasuri inteligente de la Samsung, vor fi lansate două modele. Numele pot provoca o oarecare confuzie, deoarece Galaxy Watch 4 va fi succesorul Watch Active 2, în timp ce Watch 3 va fi urmat de Watch 4 Classic. Ambele modele au apărut deja online și sunt așteptate pe 11 august la evenimentul Galaxy Unpacked, unde vor fi dezvăluite și Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Dar avem deja informații despre Samsung Galaxy Watch 5!

Deși gama Samsung Watch 4 nu a fost încă prezentată oficial, acest lucru nu l-a împiedicat pe designerul coreean Droid-Turbo să facă un concept pentru generația următoare: Samsung Galaxy Watch 5. Pe buletinul informativ sud-coreean Mee.co.kr, via LetsGoDigital, designerul a împărtășit șase imagini cu Galaxy Watch 5, model așteptat în 2022.

Samsung Galaxy Watch 5 cu design reînnoit

Ceasul inteligent Samsung Galaxy Watch 5 este conceput în funcție de propriile dorințe. Deși există asemănări clare cu actuala gamă Galaxy Watch, au fost făcute și unele modificări notabile. Watch 5 prezentat are o carcasă de ceas rotundă, cu ecran plat. Privit din lateral, carcasa ceasului este înclinată ușor în mijloc, ceea ce contribuie la un aspect unic și elegant.

Chiar și butoanele de control sunt rotunde. Un design frumos, deși acest lucru probabil nu va beneficia de confortul utilizatorului – și, prin urmare, nu va fi implementat de Samsung. Vă reamintim că este doar un concept. Ceea ce este interesant este glisorul, plasat în jurul unuia dintre cele două butoane rotunde.

În România există un muzeu al ceasului la Ploieşti. În muzeu se găsesc ceasuri vechi și foarte scumpe, unele unicat în lume, făcute din aur, argint și pietre prețioase. Unele din acestea au aparținut regilor Carol I și Carol al II-lea.

Glisorul înlocuiește inelul rotativ, pe care Samsung îl folosește din 2019. Este o metodă de operare pe care alte companii nu o folosesc. Ar putea fi o alternativă bună pentru inelul rotativ și, bineînțeles, coroana, care este utilizată de mulți alți producători. Gândiți-vă la Apple Watch Series 6, dar și la Huawei Watch 3, de exemplu.

Senzorii necesari vor fi implementați pe spatele carcasei ceasului, pentru urmărirea activităților sportive, a sănătății și, bineînțeles, a somnului. La fel ca în cazul seriei Watch 4, a fost aleasă o curea de ceas mai lată. Cureaua din silicon este prezentată în diferite culori la modă. În plus față de o variantă violet, este prezentată și o curea în verde, roz și maro.

Ceasuri inteligente Samsung cu Wear OS și One UI Watch

În mod logic, Samsung Galaxy Watch 5 va rula pe Wear OS în combinație cu One UI Watch. Modelele așteptate în august, vor fi primele ceasuri Samsung cu sistemul de operare Wear OS și noua interfață de utilizare One UI Watch, care a fost prezentată în timpul MWC 2021.

Noul sistem de operare Wear OS x Tizen OS ar trebui să ofere o experiență de utilizator complet nouă, cu o integrare mai profundă între smartphone și smartwatch. Dacă aveți o aplicație de ceas pe smartphone cu orele din diferite orașe din lume, o puteți vedea și direct pe ceas. Și atunci când blocați apeluri și mesaje pe ceas, la fel se întâmplă și pe smartphone.

Puteți descărca aplicații direct pe ceasul dvs. inteligent prin Google Play Store. Odată ce ați instalat aplicațiile compatibile pe smartphone-ul dvs., acestea vor fi, de asemenea, descărcate pe smartwatch. Aplicațiile Google precum Hărți și Mesaje vor fi disponibile și pe noile ceasuri inteligente Galaxy Watch.

Se așteaptă ca Galaxy Watch 4 să fie lansat la modelele de 41 mm și 45 mm. Galaxy Watch 4 Classic va veni în trei dimensiuni diferite: 42mm, 44mm și 46mm. Există un model potrivit pentru fiecare dimensiune a încheieturii mâinii. Nu știm deocamdată în ce dimensiuni va fi lansat Samsung Galaxy Watch 5.

Pe 11 august, Samsung va organiza un eveniment Galaxy Unpacked 2021 pentru a dezvălui noua serie Watch 4. La începutul anului 2022, va avea loc un alt eveniment Unpacked, când se așteaptă seria Galaxy S22. Cu toate acestea, pentru seria Samsung Galaxy Watch 5 va trebui să avem răbdare până în august 2022. Cu atât de multe luni, este clar că majoritatea detaliilor sunt încă necunoscute.

Stiri

Galaxy Z Fold 3 vs Microsoft Surface Duo: Două idei pliabile diferite

Samsung a ajuns să domine incontestabil noul format de telefon pliabil. După un prim Galaxy Fold a urmat apoi un mult mai...

Samsung are interdicție de a vinde 61 de modele de telefoane în Rusia!

Samsung va fi nevoit să stopeze importul și vânzarea a 61 de smartphone-uri care încalcă brevete deținute de SQWIN SA. Știrea a...

One UI 4.0 beta va ajunge în curând pe Galaxy Z Fold 3

În acest moment, Samsung testează One UI 4.0 pentru utilizatorii seriei Galaxy S21 din doar șapte țări. S-a zvonit că actualizarea noii...

Cea mai rapidă memorie RAM DDR5 din lume realizată cu cipuri Samsung

Piața computerelor va primi în curând acces la tehnologia DRAM de generația următoare. Cu procesoarele Ryzen de nouă generație ale AMD și...

Samsung One UI 4.0 beta trei a fost lansat în Coreea de Sud

Samsung este încă în faza de testare pentru următoarea versiune de Android 12 pe propriile telefoane. Samsung One UI 4.0 beta 3...

Interbrand Best Global Brands 2021: Samsung pe locul cinci

Compania Samsung s-a clasat pe locul cinci în cele 100 cele mai bune mărci globale ale Interbrand 2021- Interbrand Best Global Brands...

Aplicația Strava două luni gratuit pentru utilizatorii seriei Galaxy Watch 4

Samsung a lansat o actualizare majoră de firmware pentru noua sa serie Galaxy Watch 4. Noua versiune aduce o mulțime de funcții...