Cel mai mare ceas Samsung de până acum: Galaxy Watch 6 Classic

445
Cel mai mare ceas Samsung de pana acum Galaxy Watch 6 Classic
Sursa foto: via androidpolice.com

Ceasurile din seria Galaxy Watch 5 sunt foarte apreciate de utilizatori și fanii Samsung. Este de înțeles nerăbdarea acestora privind viitoarele ceasuri din seria Galaxy Watch 6, în special pentru Galaxy Watch 6 Classic. Noile ceasuri vor debuta alături de Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 peste o săptămână.

Samsung a făcut tot posibilul ca totul despre viitoarele ceauri inteligente să rămână secret. Nu a reușit. Dar, între timp, zvonurile și informații despre Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic au fost din abundență din partea mai multor leakeri. Cea mai recentă informație, via Androidpolice, dezvăluie dimensiunile exacte pentru toate modelele din seria Galaxy Watch 6. Astfel aflăm că Watch 6 Classic va fi ceasul Samsung cu cea mai mare dimensiune a ecranului de până acum.

Galaxy Watch 6 Classic cu o dimensiune a ecranului de 47 mm

Seria Galaxy Watch 5 a venit în trei dimensiuni — 40 mm și 44 mm pentru modelul de bază Galaxy Watch 5 și 45 mm pentru modelul Samsung Galaxy Watch 5 Pro. Cu toate acestea, ceasurile din seria Galaxy Watch 6 vor fi disponibile în patru dimensiuni. Iese în evidență Galaxy Watch 6 Classic, cel mai mare ceas Samsung de până acum, cu o dimensiune a ecranului de 47 mm. Este cu 2 mm mai mare decât Galaxy Watch 5 Pro și cu un milimetru mai mare decât Samsung Gear 3.

Sursă foto. Sammyfans

Anul acesta Samsung va oferi opțiuni de carcasă de 40 mm și 44 mm pentru Galaxy Watch 6 și 43 mm și 47 mm pentru Watch 6 Classic. Acest lucru face modelul Classic de 47 mm cel mai mare Galaxy Watch pe care l-am văzut până acum. Galaxy Watch 4 Classic și Gear S3 au fost disponibile în opțiuni de 46 mm. Știm, de asemenea, că modelele LTE și Wi-Fi vor avea aceleași opțiuni de dimensiune.

CAD – Computer-aided design sau proiectare asistată de calculator. CAD este folosit în aproape toate ramurile de tehnologie. În arhitectură, inginerie civilă și mecanică, inginerie electrică și disciplinele lor, până la tehnologii dentare.

Am văzut mai multe fotografii realizate prin CAD în ultimul timp, dar și una cu modelul Classic în realitate pe mâna unei vedete din Coreea de Sud. Toate cele patru ceasuri vor avea procesorul Exynos W930 (5 nm) și 2GB de memorie de RAM / 16GB stocare. Ambele ceasuri inteligente Galaxy Watch au fost depistate pe diverse site-uri web de certificare, inclusiv FCC, GCF și Safety Korea. Cum lansarea este foarte aproape vom vedea atunci dacă Samsung ne va mai rezerva ceva surprize în privința specificațiilor și caracteristicilor noilor ceasuri.