Samsung Galaxy XCover FieldPro este disponibil în SUA

823
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a prezentat Galaxy Xcover FieldPro, un telefon robust pentru persoanele care lucrează în domenii mai periculoase, în octombrie 2019. Aparatul a fost disponibil inițial în Statele Unite doar pentru agențiile guvernamentale. De acum este disponibil la vânzare și pe site-ul operatorului american de telefonie mobilă AT&T.

Samsung Galaxy XCover FieldPro poate fi achiziționat prin AT&T la un preț de 1.104,99 USD. Clienții interesați îl pot obține și prin plata în rate lunare de 36,84 USD (pe timp de 30 de luni). AT&TT va începe să livreze smartphone-ului între 13 și 15 aprilie și există, de asemenea, o opțiune de a ridica telefonul prin unul dintre magazinele AT&T.

Galaxy XCover FieldPro este realizat pentru cei ce lucrează în condiții extreme

Cel mai recent smartphone robust al companiei Samsung are un ecran cu o diagonală de 5,1 inch și rezoluție QHD. Ca sistem de operare Galaxy XCover FieldPro rulează o versiune de Android veche de doi ani, Android Oreo 8.0. Conform informațiilor de la lansare, Samsung intenționează să-l actualizeze la Android 10.

Smartphone-ul este echipat cu procesor Samsung Exynos 9810, 4GB RAM și 64GB de stocare. Telefonul are și un slot pentru card microSD pentru extinderea stocării. Procesorul Samsung Exynos 9810 este același chipset care alimentează variantele internaționale ale seriei Samsung Galaxy S9 și Galaxy Note 9.

Push-to-Talk sau apăsă-pentru a transmite, este un buton pentru a comuta un dispozitiv de la modul de transmisie vocală la modul de recepție vocală. Funcționarea telefoanelor utilizate în acest fel este similară cu utilizarea „walkie talkie”.

Samsung Galaxy XCover FieldPro este dotat frontal cu o cameră selfie de 8MP cu diafragma de f/1,7. La spate smartphone-ul are tot o cameră, 12MP cu diafragma variabilă între f/1,5 – f/2,4. Camera poate înregistra video 4K. Pe spate smartphone-ul are și un bliț triplu LED. XCover FieldPro are GPS, LTE, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, NFC, port USB Type-C și o mufă de 3,5 mm. Pentru alimentare telefonul are o baterie detașabilă, de 4.500mAh, în plus are o baterie suplimentară de 4.500mAh. Un senzor de amprente pe spate, accelerometru, gyroscop, busolă sau barometru, printre altele mai sunt în dotare. GPS, Glonass și Galileo sunt și ele acolo.

Deoarece telefonul Samsung a fost creat cu durabilitate și fiabilitate mare, este certificat cu standardul american MIL-STD-810G pentru rezistența șocuri și temperaturi extreme. Are de asemenea și certificare pentru protecție la apă și praf IP68. Galaxy XCover FieldPro are și un buton dedicat Push-to-Talk. Este extrem de util în situații când trebuie apelate urgent forțele de ordine, pompierii sau alte unități de intervenție.