Samsung Galaxy Z Flip poate primi anul viitor o variantă mai ieftină

473
Sursa Foto: androidheadlines.com

Se pare că Samsung intenționează să anunțe o variantă mai ieftină a lui Samsung Galaxy Z Flip. Aceste informații provin de la Ross Young, șeful Display Supply Chain Consultants (DSCC) și un cunoscut analist din domeniu. El a împărtășit destul de multe informații exacte despre mai multe dispozitive Samsung în trecut.

Ross Young a spus că nu mai aude numele „Galaxy Z Fold Lite”, dar sunt informații despre un „Galaxy Z Flip Lite” cu UTG. Ar înseamna acest lucru că Samsung a renunțat la varianta simplă a lui Galaxy Z Fold? Ei bine, probabil că nu. Viitoarea variantă „Lite” a lui Galaxy Z Fold va fi probabil numită „Galaxy Z Fold FE”. Acesta este numele pe care l-a menționat Max Weinbach acum câteva zile, într-o listă cu dispozitivele emblematice ce vor apărea anul viitor.

Galaxy Z Flip SE va fi numele variantei mai ieftine a Flip-ului

Acestea fiind spuse, Max Weinbach nu a menționat numele „Galaxy Z Flip Lite”. Acest telefon va avea un ecran UTG, spune domnul Young, la fel ca Galaxy Z Flip și Z Flip 5G. Având în vedere acest lucru, Samsung va trebui să reducă costurile undeva. Probabil Samsung Galaxy Z Flip Lite nu va va veni cu un procesor nou și va fi inferior lui Galaxy Z Flip în general. Încă nu suntem siguri în ce mod, dar putem paria pe asta. Din păcate, sursa nu a spus când va fi lansat acest telefon.

Sunt șanse să nu ajungă înainte de sfârșitul anului, dar vom vedea. Samsung nu dă astfel de explicații și ne poate face oricând o surpriză. Se așteaptă să fie considerabil mai accesibil ca preț decât actualul Samsung Galaxy Z Flip. Să sperăm că Samsung va putea să scadă sub 1.000 de euro, deși poate sunt prea optimiști în acest sens.

DSCC – Display Supply Chain Consultants este o companie de cercetare de piață cu sediul în Austin, SUA. Compania are birouri în SUA, Japonia, Coreea și China. Oferă studii și informații privind tendințele pieței afișajelor și servicii de consultanță în industria afișajului.

Acestea fiind spuse, unii dintre voi s-ar putea întreba de ce acest telefon nu se numește Samsung Galaxy Z Flip FE. Ar avea sens dacă varianta mai ieftină a lui Galaxy Z Fold ajunge să fie numită Galaxy Z Fold SE, nu? Ei bine, da, ar fi. Samsung poate modifica numele acestui dispozitiv, așa că poate avea și acest nume. Prin această postare Ross Young a vrut doar să indice că telefonul vine, conform Android Headlines. El a menționat, de asemenea, în comentariu, că va fi mai accesibil, dar asta este cam evident.