Posibil un viitor Samsung Galaxy Z Flip cu suport S Pen

408
Posibil un viitor Samsung Galaxy Z Flip cu suport S Pen
Sursa Foto: letsgodigital.org

În vara anului 2021, Samsung va lansa cel puțin două smartphone-uri pliabile. Galaxy Z Fold 2 va fi urmat de Samsung Galaxy Z Fold 3. În același timp, este de așteptat și succesorul Flip-ului, cel mai probabil acest smartphone va fi comercializat ca Samsung Galaxy Z Flip 3.

Au apărut deja o mulțime de materiale promoționale Samsung, așa că avem acum o idee despre viitoarele smartphone-uri pliabile. Dar, tot mai apar! Samsung pare să intenționeze să facă viitoarele smartphone-uri Galaxy Z Flip compatibile cu un stilou, conform unei noi cereri de marcă comercială.

Cele mai multe inovații se vor găsi în modelul mai scump și mai bine dotat, Samsung Galaxy Z Fold 3. Printre altele acesta va fi primul smartphone Samsung cu o cameră sub ecran. Mai multe informații au dezvăluit că acest telefon pliant va fi compatibil cu Samsung S Pen. Este posibil ca acest lucru să se aplice și dispozitivelor Galaxy Z Flip în viitor. Dovada este o cerere de marcă comercială depusă recent de Samsung.

Samsung Galaxy Z Flip cu suport S Pen

Samsung Electronics a depus o marcă la Oficiul de Proprietate Intelectuală al Uniunii Europene pentru numele „Z Flip” pe 6 mai 2021. Marca comercială este încadrată în clasa 9, cu următoarea descriere: „Smartphone-uri; Tablete; Huse de protectie; Pixuri electronice; Stylus capacitiv pentru dispozitive cu ecran tactil”.

Acestă descriere ne-a stârnit interesul. În februarie anul trecut, prin intermediul LetsGoDigital am scris despre o marcă comercială pentru „Samsung Z Flip”. Cu toate acestea, la acea vreme nu se menționa niciun fel un stilou electronic și / sau un stilou capacitiv. Deocamdată, nu sunt informații dacă Galaxy Z Flip 3 va fi compatibil cu stiloul Samsung. Acest lucru pare să se aplice doar Samsung Galaxy Z Fold 3. Parțial din acest motiv, aplicația este oarecum misterioasă.

Marca comercială sau brandul, este un nume, termen, model, simbol sau o altă trăsătură care diferențiază, în percepția consumatorului, o organizație sau un produs de rivalii de pe piață. Ferrari este cea mai puternică marcă din lume, conform estimărilor Brand Finance.

Samsung ar putea intenționa să extindă suportul S Pen pe dispozitivele sale cu clapetă în viitor. Samsung a declarat anul acesta că S Pen-ul va ajunge și pe telefoanele mid-range. În cele din urmă, o astfel de marcă este valabilă timp de 10 ani. Deoarece în cererea de marcă nu este trecut un număr, ci doar un nume de serie „Z Flip”, nu „Z Flip 3”, această cerere poate fi utilizată pentru viitoarele telefoane pliabile Flip. Prin urmare, nu este de neconceput ca Galaxy Z Flip 4 să fie compatibil cu celebrul S Pen. Poate chiar și Samsung Galaxy Z Flip 3!

SURSĂLetsgoDigital