Samsung le oferă utilizatorilor de Galaxy Z Fold 2 5G o surpriză

279
Samsung le ofera utilizatorilor Galaxy Z Fold 2 5G o surpriza de Anul Nou
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung s-a autodepășit (din nou) cu o lansare ultra-rapidă a interfeței One UI 4.0 pe seria Galaxy S21 și cele două telefoane pliabile Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Chiar dacă au fost unele probleme cu One UI 4.0 și actualizarea a fost retrasă, acum este disponibilă pentru toate aceste modele. Mai mult, Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 4 și pentru Galaxy Z Fold 2 5G.

Deși Samsung nu a putut oferi niciun miracol de Crăciun, deși ne-am fi așteptat, acum actualizarea stabilă cu One UI 4 a fost lansată pentru Galaxy Z Fold 2 5G. Da, Galaxy Z Fold 2 5G, alimentat cu Snapdragon 865, depășește multe produse emblematice cu noua actualizare. Samsung a lansat actualizarea inițial în Coreea de Sud, iar acum este disponibilă și în Europa.

One UI 4 disponibilă utilizatorilor de Galaxy Z Fold 2 5G

Mai multe țări europene primesc deja actualizarea pentru Samsung Galaxy Z Fold 2 5G. Dacă istoria este un indiciu, actualizarea ar putea ajunge la nivel global în doar câteva zile. Aceasta, desigur, dacă nu se descoperă erori majore. Dar, credem cu tărie că nu va fi cazul dacă Samsung a decis să o lanseze pe bătrânul continent. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră pentru Galaxy Z Fold 2!

Actualizarea conține versiunea de firmware F916BXXS2FULE, conform PhoneArena. Noua actualizare ocupă un spațiu de memorie de aproape 2,5GB și aduce și alte lucruri interesante. Este prezent patch-ul de securitate din decembrie 2021 cu multe îmbunătățiri de confidențialitate; mai multe upgrade-uri pentru tastatura Samsung; un design nou pentru widgeturi; funcționalitate extinsă a ecranului de blocare; multe îmbunătățiri importante ale camerei, precum și modificări la Samsung Internet și Samsung Health.

Un widget este o aplicație software sau o componentă relativ simplă și ușor de utilizat, creată pentru diferite platforme de software. Cuvântul widget provine din combinația cuvintelor fereastră – gadget / windows – gadget.

Se așteaptă ca Samsung să lanseze actualizarea la nivel global în următoarele săptămâni. Următoarele modele care vor primi One UI 4.0 sunt seriile Galaxy S20 și Note 20, aflate la a treia versiune de One UI 4 beta. Probabil actualizarea stabilă pentru ele va fi lansată în ianuarie 2022. Sigur că mai pot fi și alte surprize de la Samsung în privința actualizării la One UI 4.0.

Merită remarcat că actualizarea se lansează în loturi, așa cum se întâmplă și în alte ocazii. În acest fel poate fi necesar să așteptați puțin ca notificarea de actualizare să apară pe Z Fold 2 5G. În cazul în care nu ați primit încă notificarea pe telefon, puteți merge la Setări -> Actualizare software pentru a verifica dacă este disponibilă. Dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare.