Samsung Galaxy Z Fold 3 în trei opțiuni de culoare

496
Samsung Galaxy Z Fold 3 in trei optiuni de culoare
Sursa Foto: 91mobiles.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi lansat la evenimentul Galaxy Unpacked din august. Printre specificațiile importante are un afișaj principal de 7,55 inch, un ecran exterior de 6,23 inch, suport S-Pen și cameră foto în-display. Acum prin amabilitatea 91Mobile vedem în exclusivitate redări cu Galaxy Z Fold 3 în trei opțiuni de culoare.

Samsung Galaxy Z Fold 3 alături de Galaxy Z Flip 3 au apărut permanent în știri în ultimul timp. Se așteaptă ca viitorul smartphone pliabil de la Samsung să fie lansat alături de Galaxy Z Flip3 la evenimentul Galaxy Unpacked din august. Până în prezent, au existat câteva scurgeri de informații cu Galaxy Z Fold 3, care ne-au dat o idee despre specificațiile telefonului. De asemenea, am văzut și câteva fotografii cu viitorul pliabil Samsung. Acum, 91Mobiles a publicat în exclusivitate mai multe fotografii cu Z Fold 3 și vedem dispozitivul din toate unghiurile și în trei opțiuni de culoare.

Conform acestor fotografii, afișajul pliabil interior al Fold-ului cu numărul trei are o cameră in-display în colțul din dreapta sus, în timp ce afișajul exterior are o cameră în orificiul ecranului Infinity-O, în partea centrală sus. În spate, va avea alte trei camere și un bliț LED într-un aranjament vertical. Bump-ul camerei pare mai îngust în comparație cu cel de pe Samsung Galaxy Z Fold 2. Partea dreaptă a dispozitivului are un scaner de amprentă împreună cu un buton balansier de volum. În stânga, există un slot pentru cartela SIM.

Samsung Galaxy Z Fold 3 în negru, verde-marin și roz

Sursa care a furnizat fotografiile cu Samsung Galaxy Z Fold 3 site-ului sus amintit a dorit să rămână anonimă. După cum putem vedea Z Fold 3 va fi disponibil în trei opțiuni de culoare. Acestea sunt: black, navy green și gradient pinkish – negru, verde-marin și roz-gradient. Merită menționat faptul că toate cele trei culori par să aibă un finisaj mat, mai degrabă decât un aspect lucios.

Culoarea unui obiect depinde atât de fizica obiectului din mediul său, cât și de caracteristicile ochiului și creierului care o percepe. Albastru este culoare preferată a ”lumii”. Conform studiilor, jumătate dintre persoanele chestionate preferă culoarea albastră.

Galaxy Z Fold 3 măsoară 158,1 x 64,8 x 14,5 mm (15,6 mm, inclusiv bump-ul camerei) atunci când este pliat. Când este deschis măsoară 158,1 x 128,1 x 6,6mm (7,7mm cu bump-ul camerei). Înseamnă că smartphone-ul pliabil este mai subțire cu 1,2 mm comparativ cu Galaxy Z Fold 2, care avea o grosime de 16,8 mm. Se zvonește, de asemenea, că dispozitivul ar fi mai ușor în comparație cu predecesorul său, ceea ce îl face mai ușor de manevrat. Se pare că îi lipsește și mufa pentru căști.

Samsung oferă suport S Pen pentru telefonul pliabil. Cu toate acestea, nu există informații dacă acestea va veni în cutia telefonului sau va trebui cumpărat separat. Telefonul va fi lansat Android 11 din cutie și va avea un rating IP pentru rezistența la praf și apă. O baterie de 4.400mAh va alimenta pe Galaxy Z Fold 3. Dispozitivul acceptă încărcare rapidă cu fir de 25W, încărcare rapidă fără fir și încărcare wireless inversă. De asemenea, știm că Galaxy Z Fold 3 va fi cu până la 20% mai ieftin decât predecesorul său.