Samsung Galaxy Z Fold 3: noi imagini cu smartphone-ul pliabil

560
Samsung Galaxy Z Fold 3 eSIM
Sursa Foto: winfuture.de

Cu Samsung Galaxy Z Fold 3 gigantul tech își va prezenta următorul smartphone pilot pliabil pe 11 august. După foarte multe scurgeri de informații, acum apar tot mai des și fotografii cu viitorul telefon pliabil Samsung. Cele mai recente arată exoticul și ineditul smartphone Samsung în plină glorie.

După confirmarea oficială de la Samsung, este clar: evenimentul Galaxy Unpacked 2021, care va avea loc peste aproximativ două săptămâni, va aduce smartphone-urile pliabile ale producătorului sud-coreean. Acum ne concentrăm pe noul Galaxy Z Fold 3, de la care am primit imagini de marketing oficiale, via WinFuture.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cameră in-display și Snapdragon 888

Imaginile primite prezintă dispozitivul 5G în varianta sa clasică de culoare „Phantom Black” atât în ​​modul închis, cât și în modul „tabletă” deschis. Designul lui Samsung Galaxy Z Fold 3 amintește puternic de predecesorul său – Galaxy Z Fold 2. Vedem în fotografii modulul foto masiv cu cele trei camere așezat vertical, cu un bliț LED sub ele. În conformitate cu zvonurile inițiale, cele trei camere vor fi de 12 megapixeli fiecare. La o inspecție mai atentă, pot fi văzute și cele două camere selfie, una pe ecranul interior și cealaltă pe ecranul exterior.

Camerele selfie vor avea ambele o rezoluție de 10MP, una este pe ecranul exterior de 6,2 inch (15,75 cm) și una sub-display în interiorul afișajului mare de 7,6 inch (19,30 cm). Totuși, acesta din urmă ar putea fi de 4 megapixeli, conform unor informații. Ne vom edifica pe 11 august la ora 17:00, ora României.

În emisfera sudică, august este echivalentul sezonier al lunii februarie în emisfera nordică. În emisfera nordică, luna august cade în sezonul verii. În emisfera sudică, luna august cade în timpul sezonului de iarnă.

Între timp, există speculații cu privire la datele și caracteristicile tehnice ale pliabilului Galaxy Z Fold 3. În fabrica de zvonuri, se presupune că sud-coreenii vor avea pliabilul alimentat de un cip Qualcomm Snapdragon 888 însoțit de până la 12GB RAM. O variantă de memorie de 512GB este, de asemenea, în cărți înainte de prezentarea din august.

Samsung a promis prețuri mai mici pe viitoarele pliabile

Afișajele, ambele OLED, ar trebui să aibă o rată de reîmprospătare de 120Hz. Acest lucru va solicita destul de mult bateria de 4.440mAh în privința duratei de viață. Probabil unele șmecherii software vor duce la o viață mai bună a bateriei. Galaxy Z Fold 3 ar trebui să accepte și noul stylus Samsung S Pen Pro.

Așteptăm cu nerăbdare prețurile atât pentru Galaxy Z Fold 3, cât și pentru Samsung Galaxy Z Flip 3. Samsung a promis prețuri semnificativ mai mici ambelor modele pentru a putea furniza un număr mare de smartphone-uri pliabile.