Aplicația Samsung Game Launcher actualizată la versiunea 7.0.50.1

139
Samsung Game Launcher
Sursa foto: sammyfans.com

Jocurile pe telefoanele Samsung Galaxy sunt extrem de apreciate de posesorii acestora. Aplicația care se ocupă de jocuri mobile pe telefoanele Galaxy este Samsung Game Launcher și este preinstalată pe aproape toate dispozitivele Galaxy. Game Launcher arată timpul de joc al utilizatorului, istoricul jocului instalat/șters, notificări despre joc și Galaxy Gamer (informații despre câți utilizatori globali au jucat jocul).

Aplicația Game Launcher pentru dispozitivele Galaxy, oferă o experiență de joc mai bună și fără întârzieri. În acest moment, potrivit Sammyfans, gigantul tehnologic coreean a îmbunătățit funcțiile aplicației Samsung Game Launcher printr-o nouă actualizare care poartă versiunea 7.0.50.1.

Noua actualizare vine cu îmbunătățiri funcționale comune și remedieri de erori pentru a îmbunătăți experiența Galaxy. Cu toate acestea, nu include caracteristici sau modificări noi, dar oferă cu siguranță performanțe mai bune după instalarea celei mai recente actualizări.

Utilizatorii de telefoane Galaxy vor trebui să descarce un pachet de 49,50 MB pentru a instala actualizarea. Îl poți obține din Galaxy Store. Cu interfața One UI 6.0, Samsung și-a redenumit platforma de jocuri Game Launcher ca Gaming Hub. Pe dispozitivele care au primit Android 14 One UI 6.0, Game Launcher se numește acum Samsung Gaming Hub.

Jocul mobil cu cele mai mari încasări din lume este Honor of Kings (2015), cunoscut și ca Arena of Valor la nivel international. Este un joc “Multiplayer online battle arena” lansat de Tencent și a avut încasări peste 13 miliarde USD.

Samsung Game Launcher este o aplicație gratuită pe dispozitivele Samsung compatibile. Aplicația include o serie de instrumente care vă vor ajuta să echilibrați capacitățile telefonului cu jocurile, dezactivând alertele de pe telefon în timp ce jucați. De asemenea, puteți reduce rezoluția jocului pentru a economisi bateria și multe altele. Are și funcții de captură de ecran și înregistrare.

Pentru a verifica versiunea Game Launcher care rulează pe smartphone-ul tău, trebuie să urmezi câțiva pași. Deschideți aplicația Game Launcher -> apăsați opțiunea Mai multe -> faceți clic pe Setări -> derulați în jos și atingeți Despre Game Launcher. Aici puteți vedea cea mai recentă versiune pe o pagină nouă.