Samsung Gaming Hub este live cu Twitch, GeForce NOW, Stadia și altele

56
Samsung Gaming Hub
Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Gaming Hub este cea mai recentă platformă Smart TV a companiei care aduce utilizatorilor un serviciu de game streaming optimizat, fără a fi nevoie de o consolă sau PC. Samsung a anunțat că Samsung Gaming Hub va fi disponibil pe toate televizoarele inteligente Samsung din 2022. Mai mult, va aduce cel mai bun conținut de streaming de jocuri fără hardware sau descărcări suplimentare necesare.

Lansarea Samsung Gaming Hub este aici pentru cei care au televizoare compatibile. S-ar putea să vă întrebați de ce este important acest lucru, chiar dacă aveți un televizor care acceptă serviciul. Răspunsul la aceasta este că vă oferă un acces super ușor la o mulțime de servicii de jocuri în cloud și pentru că pune toate aplicațiile tale de jocuri și divertisment într-un loc.

Aici utilizatorii pot descoperi și juca jocuri pe care le iubesc de la diferiți parteneri Samsung. Amintim aici Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik și, în curând, Amazon Luna. Platforma oferă acces mai bun, mai rapid și mai convenabil la toate opțiunile de jocuri disponibile pe televizoarele Samsung. Sunt incluse aici modelele Samsung TV lansate în 2022: Neo QLED 8K; Neo QLED 4K; televizoarele QLED și seria de monitoare Samsung Smart Monitor.

Un punct de întâlnire pentru zona de gaming: Samsung Gaming Hub

Anunțată la CES 2022, Samsung Gaming Hub este o platformă all-in-one de căutare a jocurilor de streaming. Indiferent de serviciul de jocuri în cloud pe care îl utilizați, Gaming Hub îl are: Stadia, Xbox Game Pass, GeForce. Chiar și Amazon Luna va fi disponibil la un moment dat, deși Samsung nu a menționat exact când. Acest lucru oferă jucătorilor o modalitate simplă de a juca toate jocurile în cloud fără alte echipamente suplimentare decât un controler.

Cireașa pe tort este că puteți folosi Gaming Hub pentru a vă accesa și jocurile pe consolă și pe computer. Dacă aveți unul dintre televizoarele sau monitoare compatibile, nu trebuie să actualizați software-ul sau să faceți altceva. Gaming Hub este acolo și ușor accesibil.

Odată cu extinderea parteneriatelor la nivelul serviciilor de streaming de jocuri de top și a recomandărilor venite de la experți, jucătorii vor putea naviga și descoperi cu ușurință jocuri dintr-o selecție vastă, indiferent de platformă„. A declarat Won-Jin Lee, președinte al diviziei de Service Business din cadrul Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom.

Prin Gaming Hub jucătorii își pot folosi accesoriile preferate, precum căștile Bluetooth și controlerele, fără a fi nevoie să achiziționeze un hardware nou, ceea ce face accesul la jocuri mai ușor ca niciodată. În plus, utilizatorii vor avea acces la recomandări din partea experților legate de cele mai recente și mai populare jocuri.

Samsung Gaming Hub oferă mai multe opțiuni de divertisment în timpul jocului. Asta însemnând conectarea ușoară la Twitch, YouTube și Spotify direct din meniul de experiență Gaming Hub. Jucătorii pot accesa cele mai recente știri despre jocuri; pot viziona tutoriale; pot reda muzică și pod-casturile preferate; și pot vizualiza trailere ale celor mai așteptate jocuri, toate prin intermediul Samsung Gaming Hub.

Inovația în streaming întâlnește un procesor incredibil și imaginea de înaltă calitate

Pasionații de jocuri se pot aștepta la o experiență de joc uimitoare. Noile televizoare și monitoare inteligente Samsung lansate în 2022 vin cu îmbunătățiri la nivel de fluiditate a mișcării, tehnologiei de reducere a latenței, precum și decodare mai rapidă și un input lag optimizat, redus cu o medie de 30%, în comparație cu modelele anterioare.

În plus, tehnologia Samsung bazată pe inteligența artificială optimizează grafica jocurilor. În acest fel oferă o rezoluție incredibilă 4K și 8K, o precizie mult mai mare la nivel de culori și claritate. Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.samsung.com/us/televisions-home-theater/tvs/gaming-hub/