Samsung Smart Monitor M8, o nouă serie de monitoare inteligente

504
Samsung Smart Monitor M8 o noua serie de monitoare inteligente
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri cea mai recentă serie de monitoare inteligente, M8, cu un design modern și elegant. Noua serie Samsung Smart Monitor M8 este foarte versatilă și oferă designul subțire emblematic al Samsung. Este disponibilă în patru culori noi, alb cald, roz apus, albastru de zi și verde de primăvară. Noua serie are un ecran de 32 inch (81,28 centimetri) cu rezoluție UHD și cameră SlimFit.

Lansată pentru prima dată în noiembrie 2020, seria Smart Monitor este o familie ecrane care fac totul, concepute pentru utilizatorii moderni care solicită un produs care oferă atât funcționalitate, cât și divertisment acasă. Nu doar că este un monitor tradițional, dar M8 le permite utilizatorilor să se bucure de o varietate de servicii OTT, inclusiv Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ și Apple TV prin Wi-Fi, fără a fi nevoie să se conecteze la un PC sau TV. Trebuie să specificăm că disponibilitatea serviciului de streaming variază în funcție de țară. În unele țări pot fi necesare abonamente.

Samsung Smart Monitor M8 cu o grosime de 11,4 mm

Când vine vorba de stil, Samsung Smart Monitor M8 oferă atât spațiu, cât și eficiență în lucru într-un design ultra-elegant. Noul model este extrem de subțire, are doar 11,4 mm, cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelele anterioare. Având un design sofisticat cu spatele plat, gama de culori a lui M8 care se dezvoltă pe un alb cald elegant completează orice mediu bazat pe preferințele personale ale utilizatorului.

Am creat un produs capabil să se potrivească stilurilor de viață ale tuturor tipurilor de oameni și preferințe”. A declarat Kyounghoon Kim, vicepreședinte executiv și șef al echipei de design, Visual Display Business, Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Paleta de culori a lui M8 compusă din patru culori diferite a fost inspirată de tema „Nuanțe ale naturii”.

Samsung inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, a telefoanelor, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Când vine vorba de productivitate, Samsung Smart Monitor M8 are totul. M8 oferă un mediu perfect de birou la domiciliu fără a utiliza un PC prin conectarea la diferite dispozitive IT prin intermediul Smart Hub-ului actualizat. Interfața de utilizator Workspace oferă toate serviciile necesare pentru a funcționa pe un singur ecran. În acest fel ajută utilizatorii să se conecteze fără fir la un computer Windows sau Mac și să utilizeze eficient o gamă largă de funcții utile, inclusiv serviciul cloud Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și Microsoft 365, ca oglindire a conținutului de la smartphone la M8.

M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub

În plus, Samsung Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam magnetică și detașabilă. Camera se poate atașa la monitor păstrând în același timp spațiul de birou îngrijit, fără fire inestetice. SlimFit Cam are funcții de urmărire a feței și zoom automat, identificând rapid fața unei persoane când este pe ecran și concentrând automat subiectul. Cu alte cuvinte, poate urmări și capta un difuzor individual, o opțiune perfectă pentru prezentare activă sau transmisie în direct. În plus, monitorul acceptă aplicații de chat video precum Google Duo, permițând utilizatorilor să lucreze de la distanță sau să participe la conferințe video acasă sau la locul de muncă folosind SlimFit Cam.

Smart Monitor M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii își pot conecta toate dispozitivele IoT fără fir. Aplicația SmartThings permite utilizatorilor să urmărească cu ușurință dispozitivele IoT din toată casa, cu ajutorul panoului de control intuitiv al aplicației, care evidențiază toate informațiile furnizate de alte dispozitive conectate la M8, inclusiv întrerupătorul de lumină și alimentarea din priză.

Echipat cu un microfon Far Field Voice de înaltă sensibilitate, asistentul controlează dispozitive precum Bixby și Amazon Alexa folosind comenzi vocale. Disponibilitatea Amazon Alexa variază în funcție de țară. În plus, microfonul folosește o funcție Always On Voice, afișând informații despre conversație pe ecran atunci când Bixby este activat, chiar dacă ecranul monitorului este oprit.

Noul monitor Samsung a fost premiat cu CES Innovation Awards

Pentru a însoți gama largă de caracteristici a monitorului, afișajul oferă tehnologie de imagine adaptivă, sporind confortul privitorului prin ajustarea automată a luminozității afișajului și a temperaturii culorii. M8 include, de asemenea, un suport reglabil pe înălțime și funcționalitate de înclinare. În acest fel permite utilizatorilor să găsească poziția perfectă pentru fiecare proiect, film sau sesiune de studiu.

Samsung Smart Monitor M8 are un ecran cu diagonala de 32 inch și rezoluția 3.840 x 2.160. Ecranul are rata de refresh de 60Hz, un raport de aspect de 16: 9 și luminozitatea de 400 cd/. Monitorul are un timp de răspuns de 4 ms și un unghi de vedere 178° (orizontală) / 178° (verticală). Pe partea de conectivitate are HDMI / 2 USB-C, Wi-Fi5 și Bluetooth 4.2. Are două difuzoare de 5W cu tweeter. Monitorul este disponibil în culorile Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green.

Samsung Smart Monitor M8 a primit CES Innovation Awards Honoree CES Las Vegas 2022 ca recunoaștere a unei game largi de tehnologii de afișare.

Monitorul inteligent Samsung M8 este acum disponibil pentru precomanda la nivel global într-o varietate de culori și specificații. Programul de precomandă variază în funcție de țară. Pentru mai multe informații vizitați: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/why-smart-monitor.