Aplicația Samsung Gaming Hub va fi disponibilă pe telefoanele Galaxy

94
Samsung Gaming Hub va fi disponibil pe telefoanele Galaxy
Samsung Gaming Hub

Aplicația Samsung Gaming Hub a devenit o alegere populară pentru utilizatorii care doreau o soluție de jocuri în cloud pentru televizoarele lor. Acum, Samsung a anunțat că aplicația sa Gaming Hub se va extinde la telefoanele proprii Samsung Galaxy.

O mulțime de servicii au ajuns în ultimul timp pe scena jocurilor în cloud. Unele dintre cele mai importante, gen GeForce Now și Xbox Cloud Gaming, au făcut multe pentru a fi atractive. Fiecare dintre numeroasele servicii din cloud are propria sa aplicație pentru o varietate de platforme, potrivit 9to5Google. Ceea ce a făcut Samsung Gaming Hub este să aducă toate aceste servicii într-o singură aplicație pentru un acces și mai ușor și este dezactivat pentru televizoarele Samsung.

Acum, aplicația Samsung Gaming Hub va fi disponibilă pe dispozitivele – telefoane și tablete – Galaxy. La recenta Conferință a dezvoltatorilor de jocuri, 18 – 23 martie 2024, desfășurată la Moscone Center în San Francisco, SUA, Samsung a anunțat că aplicația sa Samsung Gaming Hub se extinde dincolo de televizoarele recente și va veni pe dispozitivele Galaxy ale companiei.

Gaming Hub va aduce o funcție Instant Plays, care facilitează accesul la un joc. Principala atracție a Samsung Gaming Hub este accesul rapid la majoritatea serviciilor de jocuri în cloud într-o singură aplicație. A avea asta pe un telefon Samsung Galaxy s-ar putea dovedi a fi un beneficiu imens, mai ales dacă ești deja un fan al jocurile bazate pe cloud. De asemenea, aplicația va oferi mai multor utilizatori posibilitatea să experimenteze jocurile în cloud într-un mod mai accesibil. Vă reamintim că Antstream Arcade Utomik și Blacknut, printre altele sunt disponibile pe Samsung Gaming Hub.

Antstream Arcade este prima platformă gratuită de streaming de jocuri retro din lume. A fost lansată în 2013 și are sediul în Southwark, Londra. Cele mai populare titluri includ Mortal Kombat, Pac-Man, Galaga, Asteroids și Marble Madness!

Aplicația Samsung Gaming Hub are foarte multe jocuri diverse pentru utilizatori, încă de anul trecut. Aplicația Samsung va acționa, de asemenea, ca un loc în care utilizatorii pot stoca automat jocurile descărcate pe măsură ce sunt adăugate din Magazinul Play sau din Galaxy Store, probabil. „Instant Plays” este numele sub care vor sta jocurile în cloud.

O mulțime de detalii încă urmează să fie dezvăluite, dar Samsung a precizat că aplicația Gaming Hub pentru mobil este în prezent în versiune beta cu un „număr selectat de jocuri”. Acest lucru înseamnă probabil că oferta va fi subțire pentru început, dar se va extinde un următoara perioadă.