Samsung vă ajută să vă găsiți marea dragoste cu ajutorul frigiderului!

898
Se pare că expresia „sunteți ceea ce mâncați”, capătă noi valențe pentru compania Samsung. Astfel o imagine a ceea ce aveți în frigider va fi esențială în alegerea unui partener. Imaginea interiorul frigiderului și felurile de mâncare aflate acolo, gătite sau semipreparate, ar fi la fel de potrivită pentru găsirea unui partener/partenere ca o fotografie portret. Utilizatorii încarcă o imagine cu interiorul frigiderului personal și apoi postează imaginile pentru alți utilizatori. În Suedia, utilizatorii unei aplicații de dating probabil nu mai pot convinge prin aspectul lor, ci prin interiorul frigiderului. Cu aplicația „Refridgerdating”, Samsung Suedia a creat un portal în care utilizatorii trimit fotografii ale interiorului frigiderelor lor. Pentru a face acest lucru, aceștia trebuie să ofere informații personale, cum ar fi vârsta, numele, sexul, locul de reședință și, de asemenea, sexul preferat al partenerilor lor de întâlniri. Similar cu aplicația Tinder, utilizatorii pot glisa spre stânga dacă conținutul frigiderului nu le place sau în dreapta dacă doresc să-și găsească partenerul. Dacă ambele părți sunt de acord, utilizatorii pot discuta și aranja o dată de întâlnire. Utilizatorii pot găti împreună sau se pot cunoaște având preocupări comune, potrivit site-ului german Chip.de.
Dragostea trece prin stomac… ca și foamea, crede Samsung
În loc să-și prezinte cele mai frumoase fotografii de profil, utilizatorii încarcă o imagine a conținutului frigiderului. De exemplu, cei care au doar produse finite nu le place să gătească. Sunt alții cărora le plac produsele scumpe, alții cărora le place să gătească și în acest fel își pot găsi partenerul căutat. Este posibil ca într-un frigider alcoolul să fie la loc de frunte! Acest lucru vă poate da o idee despre persoana respectivă. Pe baza frigiderului ar trebui, prin urmare, să aflăm cine ar putea fi cei mai buni parteneri de întâlniri. Utilizatorul are posibilitatea să aleagă între „nu ești pe gustul meu” și „vreau să gătim împreună”. Dacă ambii vor să gătească împreună, se stabilește o întâlnire și cei doi se vor cunoaște mai bine. Utilizarea platformei „Refrigeration” este gratuită.

Suedia este cea mai mare țară dintre țările nordice și a treia țară cu cea mai mare suprafață din UE. Este cea mai bogată țară din lume în ceea ce privește PIB (produsul intern brut) pe cap de locuitor și are cel mai înalt nivel de viață pentru cetățenii săi. Suedia este a patra dintre cele mai competitive economii din lume, potrivit World Economic Forum.

Desigur cu această idee, Samsung vrea să vândă și frigidere. Probabil că Samsung va utiliza portalul de dating pentru a-și promova frigiderele Family Hub, care au o cameră interioară. În cele din urmă, aplicația funcționează împreună cu frigiderul de lux Samsung Family Hub. Aceste frigidere inteligente detectează când produsele trebuie să fie folosite sau dacă au expirat. Seria Family Hub este inteligentă și își amintește ce mănâncă în mod regulat proprietarii și fac sugestii de rețete. Probabil că mulți utilizatori nu vor lua prea în serios această aplicație, dar cu multe aplicații a fost la fel la început. Deocamdată nu avem nicio informație dacă prin intermediul „Refrigeration” două sau mai multe persoane și-au găsit marea iubire.