Noi actualizări pentru Samsung Gear S3 și Gear Sport, îmbunătățesc Wi-Fi

492
Noile actualizari pentru Samsung Gear S3 si Gear Sport imbunatatesc WiFi
Sursa Foto: via tizenhelp.com

Samsung oferă în mod regulat cele mai recente actualizări de software pentru dispozitivele sale Wearable, smartphone-uri și alte dispozitive. Compania lansează acum noi actualizări de software pentru ceasurile sale inteligente vechi de aproape cinci ani și patru ani. Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport primesc actualizări pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare. Anul trecut, Samsung a introdus o mică actualizare și pentru pentru ceasul inteligent Gear S2.

Din nou, compania a demonstrat cum îi pasă de modelele sale mai vechi. Nu trebuie să uităm că Samsung Gear S3 a fost unul dintre cele mai bune smartwatch-uri ale momentului. Foarte multă lume folosește și azi acest ceas. Noile versiuni nu includ funcții noi, dar oferă stabilitate conectivității Wi-Fi.

Samsung Gear S3 actualizat pentru îmbunătățirea Wi-Fi

Versiunea firmware R760XXU2FUD1 a fost lansată pentru Samsung Gear S3, iar Gear Sport primește numărul de firmware R600XXU2FUD1. Versiunea sistemului de operare Tizen rămâne neschimbată la 4.0.0.7. Jurnalul de schimbări pentru noua actualizare nu dezvăluie altceva decât îmbunătățirea stabilității Wi-Fi. Actualizările majore pentru aceste două ceasuri au fost lansate ultima dată în luna mai 2020. În versiunea anterioară, Samsung a adus Always-on Display, funcția Bixby, fețe de ceas noi și îmbunătățiri la aplicația Samsung Health.

Trebuie să menționăm că aceste smarwatch-uri nu au conectivitate LTE. În acest fel sunt dependente de conectivitatea Wi-Fi. Lansarea acestei actualizări pentru Samsung Gear S3 și Samsung Gear Sport este astfel binevenită pentru aceste ceasuri inteligente. Ambele modele Gear S3, Classic și Frontier primesc actualizarea.

Gear este un termen din limba engleză care denumește o roată dințată sau mai multe. Se referă și la un mecanism format din mai multe roți dințate care în funcționare produce o direcție de deplasare, o viteză relativă. Aici cu referire la mecanismul unui ceas.

Noile versiuni de software pentru Samsung Gear S3 și Gear Sport au fost lansate deja în Coreea de Sud. Pentru Gear S3 actualizarea a fost lansată și în China. În perioada următoare actualizarea se va extinde la nivel global pentru cele două smartwatch-uri.

Ca întotdeauna, proprietarii de Gear S3 și Gear Sport pot verifica noi actualizări de firmware din aplicațiile Galaxy Wearable de pe telefoanele lor conectate. Acestea nu sunt singurele ceasuri inteligente care au primit actualizări Samsung. Compania a lansat noi actualizări și pentru Galaxy Watch Active & Active 2. Galaxy Watch și Galaxy Watch 3 au primit și ele noi versiuni săptămâna trecută, conform TizenHelp. Înseamnă că, în luna aprilie, Samsung și-a acoperit toate ceasurile cu noi actualizări.